dinsdag 1 juli 2014

Film review: Bad Neighbours - Floor

In New York zag ik de eerste reclame posters voor deze film, en toen wilde ik al naar deze film. (Denk aan Zac Efron; SHIRTLESS!) Dus toen hij in Nederland uitkwam wilde ik er snel heen. Ik ben geweest, benieuwd naar de film en mijn mening? Klik gauw op meer lezen!


dit artikel bevat wel spoilers!

Een koppel met een pasgeboren baby worden geconfronteerd met onverwachte problemen nadat ze noodgedwongen zijn om naast een studentendispuut te wonen. Wanneer de problemen zo hoog oplopen, proberen Mac , Kelly  en Mac's vriend Jimmy tot een oplossing te komen.

Twee jonge ouders beginnen hun leven als 'volwassenen'. Mac werkt in een saai kantoor met zijn beste vriend uit zijn studietijd en Kelly zorgt voor hun kleine dochtertje thuis. Alles verloopt prima totdat ze nieuwe buren krijgen. Op het eerste gezicht vinden ze dit leuk, want met nieuwe buren maak je makkelijk vrienden, toch? Maar ze krijgen geen normale buren, hun buren worden namelijk een groep studenten, die elke dag een feest(je) geven. En niet zomaar feestjes. 


Het hele verhaal gaat eigenlijk om Mac en Kelly die zich heel erg irriteren aan hun buurjongens; Teddy (Zac Efron) en Pete (Dave Franco). Samen met Mac's vriend Jimmy proberen ze de jongens te stoppen, en te zorgen dat ze geen feestjes meer geven of dat ze weggaan. 


Naast dit gaat de film ook over Mac en Kelly die erachter komen wat ze missen en wat ze echt leuk vinden, en over de vriendschap tussen de studenten. Ook gaat het over Teddy, die niet weet wat zijn toekomst betekent voor hem. Voor een film over feesten zit er, vond ik, best veel verhaal en diepgang in.


Het leukste aan de film vond ik de feesten en de goede acteurs. De feesten waren echt heel gaaf om te zien, en ik kreeg gelijk zelf zin om te feesten. Dit werd dan gecombineerd met heel goed acteerwerk en goede acteurs. Wel is de film erg sexistisch, er worden veel van dit soort grappen gemaakt en als je geen seks wil zien is deze film niet erg geschikt. Dit zie je ook wel in de trailer. Maar in de trailer vind ik dat het te erg word uitgedrukt. In de film valt het zeker op, maar er zit echt een verhaal in en deze grappen zitten hier meer omheen. Het was ook leuk dat in de film echt veel moderne dingen zaten, je kon echt meeleven (tenminste ik) met wat hun deden en waar ze het over hadden. Ik vond het ook best wel een feel-good-movie.


Ik ben heel blij dat ik de film heb gezien en ik raad hem zeker aan voor 16-jarigen, mensen die van feesten houden, liefhebbers van Zac & Dave, iedereen die van comedy en van feel-good movies houd. Ik kreeg een goed gevoel van de film en leefde echt met de personen mee. 
Ik vond het een hele goede en leuke film!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten