maandag 2 juni 2014

Tag: Perfect Palette | Melissa

Deze tag zag ik meerdere keren langskomen en het leek me leuk om deze te doen! Bij deze tag laat je je palettes zien die het meeste passen bij het ''onderwerp''. Je ziet in deze tag mijn meest favoriete en mooie palettes maar ook mijn minst favoriete. Dus laten we beginnen!

Facebook


Mooiste verpakking
Ik kies voor het too faces (fake!!) boudoir eyes palette. Dit is gewoon een prachtig doosje. Het review kun je hier lezen. Ook vind ik het Catrice eye palette van de LE feathers & pearls prachtig. Het pigment is dan niet al te best maar het doosje is iniedergeval bjoe-tie-foel. 

Meest gekleurde palette
Ik heb niet zoveel felle oogschaduwkleuren in mijn collectie. Dit is serieus(!!) het meest kleurrijkste wat zich in mijn collectie bevindt. Het palette is ontzettend goed gepigmenteerd en prachtig, toch pak ik hem bijna nooit want ik ben niet zo van de felle kleuren. Ik draag vooral bruin, eigenlijk altijd, met soms grijs, bordeaux of mosgroen als uitzondering.

Meest veelzijdig palette
Iedereen heeft een ander idee bij een veelzijdig palette. Dit vond ik wel een veelzijdig palette. Dit palette van Sephora komt uit een kerstcollectie. Het bevat een blush, 4 lipkleurtjes en 9 oogschaduws. Dat noem je veelzijdig toch?? 
 

Handigst voor op reis
Ik vind dit beautybook van Elf denk ik het handigst. Je hebt een heleboel kleuren (48) in een klein formaat. Het sephora palette van hierboven zou ook geschikt zijn. Dit is het 48 colors - au naturale beauty book van e.l.f. 

Grootste teleurstelling
Dit fake urban decay naked basics palette. God, wat keek ik uit naar dit palette. Toen kwam die eindelijk aan, ging 'ie niet open..  Kwam m'n vader thuis, die kreeg hem wel open. Was de mat zwarte kleur al helemaal kapot. Toen heb ik hem perongeluk dichtgedrukt en nu gaat 'ie niet meer open. Dus vandaar ook geen foto van de binnenkant!! 

Leukste namen
Eigenlijk is de enige reden dat dit palette hier terecht komt omdat ik het too faced en sleek palette al heb laten zien. En ik wou dit palette toch ook graag nog ergens een plekje geven in dit artikel. Voorbeelden van namen: Topaz, Earth, Wave, Thunder en Onyx. Dit is het W7 In the buff palette. Ook wel bekend als de dupe van naked. 
 

Minst gebruikte palettes
Ik heb wel meer weinig gebruikte palettes maar deze twee heb ik volgensmij echt alleen nog maar geswatcht en nog nooit een ooglook mee gemaakt. Dat is zo stom. Ik moet ze echt gaan gebruiken, want beide bevatten mooie kleurtjes en het printje van het wet 'n wild palette is zo prachtig. 

 

Meest gebruikte palette
Deze twee kleine goedkope quattro's zijn mijn meest favoriete palettes!! Nee serieus, ze zijn zo prettig!! Vooral het essence palette gebruik ik nu vaak. Het zijn hele neutrale kleurtjes. Behalve de roze kleur dan, maar die gebruik ik dan ook vrijwel niet. De andere kleuren zijn allemaal prachtig and I love it!!! 

Dit was de tag alweer. Voel je vrij hem over te nemen en bedankt voor het lezen!

1 opmerking: