dinsdag 10 juni 2014

Shoplog: London - Melissa

Met school ging ik naar London. Je kan ook nog een verslag verwachten. Maar ik denk dat de meeste nieuwsgierigheid uitgaat naar wat ik heb gekocht. Dat laat ik je vandaag zien! De foto's zijn niet perfect, maar: van alle make up artikelen komt een review! Benieuwd naar mijn aankoopjes? Klik dan snel op 'Meer lezen'

Ik kocht vier lipsticks. 2 highend en 2 budget proof lipsticks. We gaan met het wieltje mee, we beginnen boven en gaan met de klok mee: YSL Rouge Volupté shine 13 pink in paris, Kiko smart lipstick 902, Urban Decay revolution lipstick turn on, MUA shade 15 juicy. De lipstick van YSL was 25 pond, die van Kiko 3.90, die van Urban decay 15 pond en die van MUA maar liefst 1 pond.Dan kocht ik twee blushes, boven zie je de welbekende rosegold blush van sleek, daaronder zie je dollymix van MAC. Rosegold was 4.49 pond, de blush van MAC was ongeveer 18 pond.
Dan kocht ik nog andere make up dingetjes. Een oogschaduw van Kiko, dit is kleur 139 (2.90 pond). Een oogschaduw palette van sleek, dit is het au naturele palette (8 pond). De chocolade bronzer van bourjois, hoe leuk! Dit is poudre bronzante (als ik het goed heb(8 pond)). En als laatste de welbekende concealer van collection (4.19 pond).


Dan kocht ik op de boot terug naar Frankrijk een parfum, dit is het bekende Daisy parfum van Marc Jacobs. Dit is de Delight version en deze is limited editie. De geur is (volgensmij) niet anders, alleen de verpakking. Ik kocht deze voor 42 pond, omgerekend zo'n 50 euro voor 75 ml. Dat is goedkoper als hier!

Dan kocht ik 3 dingetjes van Soap & Glory. Het was 3 voor 2 op de mini dingetjes. Dus ik haalde een body butter ene body buff en een hand gel voor 5 pond.

 Dan kocht ik bij de forever21 een kettinkje, met een soort gelukshoefje? Voor 1.60 pond.

Dan kocht ik deze top bij pull&bear. Voor zo'n 17 pond dacht ik. De top schijnt wel door, heeft een streepjespatroon en aan de onderkant zit schattig kant, de achterkant is redelijk open. Ik moet nog even kijken hoe ik hem ga dragen maar ik vind hem wel erg leuk!

Dan kocht ik bij forever21 deze crop top, ook met streepjes, en ik vond hem eigenlijk heel leuk staan. Of ik hem vaak ga dragen weet ik nog niet, aangezien ik 't best eng vind om zoiets te dragen. Maar ik vind hem tof. Hij was 6.75 euro.
 Ik kocht ook deze top, ook deze is een beetje cropt, ik hou van dit soort blousjes? En ik hou ook van houthakkersprint. Deze was ongeveer 12/13 euro.
 Ik kocht ook deze top met palmbomen erop, zoiets zocht ik al heel lang, nu vond ik er eindelijk 1. De stof is heel erg zacht en lekker. Deze was ongeveer 17 euro.

 Dan kocht ik op een marktje dit hemdje, hij is handgemaakt en was 12 pond. Ik vind hem erg simpel, maar leuk. Er waren een heleboel printjes, maar deze vond ik erg tof. De stof is heel fijn en prettig.
 Dan kocht ik ook nog deze kimono van new look. Hij is heel druk, maar ik vond hem erg tof. Hij was ongeveer 20 pond. Ik moet wel zeggen dat 'ie niet prettig blijft zitten, ik heb hem één dag aangehad in London en hij is echt honderd keer van m'n schouders gezakt.

Dit waren al mijn aankoopjes. Ik hoop dat het leuk was om te zien, het is veel.
Maar ik heb er ook echt voor gespaard. Bedankt voor het lezen.
2 opmerkingen:

  1. Wauw ik vind alles wat je hebt gekocht echt heel erg leuk! Die kleding, de beauty stuff. gimmehhh! Haha :)

    Ook een hele leuke blog trouwens! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaauuww super leuke items! Die kimono is heel gaaf! En die andere tops ook. En de beautyproducten ook, hihi. Ik vind alles leuk :$! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen