zondag 8 juni 2014

Review: YSL Rouge volupté shine 13 Pink in Paris - Melissa

Iets wat ik al heel lang wou, maar wat ik zo verschrikkelijk duur vond, kocht ik dan toch in London... Dat is deze rouge volupté shine lipstick van Yves Saint Laurent. Ik zag dat iedereen altijd zo gek was op deze lipstick en ik was zo benieuwd!!


Ik kocht de kleur 13 Pink in Paris. Ik was zo erg aan 't twijfelen over welke ik moest nemen. Maar het is deze kleur geworden. And I'm loving it!! Ik weet niet precies hoe ik deze kleur het beste kan omschrijven. Een beetje een donkere roze kleur, in de verpakking dan, op mijn lippen is hij goed draagbaar!
De vormgeving
Moet ik serieus nog zeggen wat ik van de vormgeving vind...... gorgeous. De verpakking is echt oogverblindend. YSL had het niet beter kunnen doen. De lipstick is vrij zwaar en erg stevig. 10 punten voor de verpakking!!!
De lipstick zelf
Kijk even naar de kleur.. how bjoe-tie-foel. De substantie is perfect. Hij is heel erg zacht en glijd als het ware over je lippen heen. De lipstick trekt echt in je lippen. Aan 't begin voel je hem zitten, na een tijdje niet meer. Maar als je in de spiegel kijkt schittert de kleur nog steeds op je lippen. Ik heb nog nooit een lipstick opgehad die zo goed bleef zitten. Ik denk dat ik verliefd ben...
Swatches 
Even serieus, de swatch die je hier op mijn arm ziet smeerde ik op om 9 uur s'avonds. Ik douchte daarna en sliep, de volgende ochtend zat 'ie er nog. Toen ging ik werken tot half 6 s'avonds, daarna zat 'ie er nog. Ik boende met afhaalspul, maar er zit nog steeds een kleine afdruk. Dat is toch ongelooflijk?? Ik vind het geweldig. Ik heb nog nooit gehad dat een swatch zo lang blijft zitten. 
Oké, de foto hierboven is niet mijn mooiste foto ooit. Maar ik had de hele dag in de bus gezeten en ik was kapot. Maar ik wou percé nog foto's maken zodat ik m'n lipstick kon testen. Nevermind, de lipstick is prachtig. 

Conclusie
25 pond is veel, heel veel. Zo'n 30 euro. In NL kost 'ie €33,95. Dat is een hele hoop geld. Maar ik heb totaal geen spijt, ik ben zo blij met deze lipstick. Ik wil meer!!! Dit is echt een geweldige lipstick. Ik snap helemaal dat sommige mensen 'verslaafd' zijn aan deze lipsticks. Als ik weer geld heb, ga ik er zeker nog één halen!1 opmerking:

  1. Ah hij is prachtig. Volgende keer een Rouge Pur Couture, hihi. Die zijn mat en blijven uren zitten!

    BeantwoordenVerwijderen