zaterdag 14 juni 2014

Review: Urban Decay revolution lipstick Turn on | Melissa

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om iets van Urban Decay. Maar toen we (met de haast die we hadden) langs het Urban Decay gedeelte kwamen, zag ik deze mooie lipstick. Ik had nog genoeg geld (over) en blijkbaar vind ik dat me geld op moet zijn aan 't einde van een 'vakantie'. Dus deze lipstick ging mee.
 
Als ik eerlijk moet zijn, dit was nogal een impulsieve aankoop. Ik zag de lipsticks, ze waren 15 pond (goedkoper als ik had verwacht), en wij hebben geen urban decay meer. Ik zag een mooie kleur, vroeg de verkoper of hij hem voor me wou pakken en rekende hem af. Geen swatches, geen research, nada.
                                          
Toen ik hem later opende om de kleur nog eens te bekijken, zag ik dat 'ie een beetje een paarse ondertoon had. Ik koop altijd nogal veilige lipsticks, waarvan ik weet dat het me staat. Ik had ooit een paarse lipstick gekocht en oh.. wat staat 'ie me lelijk. Omdat ik dus niet wist of de lipstick me wel zou staan, werd ik er nog nieuwsgieriger naar. Maar: als beautyblogger moet je je soms inhouden en eerst foto's maken. Wat me met veel moeite is gelukt.


Wat ik echt heel schattig vind is dat de binnenkant van het doosje een soort groene bloemen/blaadjes print heeft. Gewoon omdat het kan. 


De lipstick is zilverkleurig, een beetje zwartzilver, wat altijd tricky is tijdens het foto's maken. Dat zie je ook, je ziet er een soort van vervormde mij en mijn camera in. Er staat Urban Decay in gegraveerd. 

Ook op de bovenkant staat het logo van Urban Decay. Ik vind 't tof dat het er echt ''inzit'' en niet gewoon zo'n opgedrukte tekst die er afslijt als je je lipstick ergens mee naar toe neemt.

De lipstick heet turn on. En op deze foto zie je ook weer hoe lastig het was om deze lipstick mooi op de foto te krijgen.

Als je de huls eraf haalt is de binnenkant paars glimmend, I like! Het is een roze kleurtje, maar zoals ik al eerder vertelde zit er een soort paarse toon in.

Sorry voor het kleine scheurtje erin, ik botste met mijn nagel er tegen aan. Het blijft moeilijk deze kleur te omschrijven, oudroze, donker roze, paars, hoe dan ook: hij is prachtig! De textuur van de lipstick vind ik heel prettig. Niet te droog, niet te romig, gewoon precies de middenweg. De lipstick blijft zo'n 4 uur zitten en dan moet je hem even opnieuw aanbrengen.

Er komt ontzettend veel pigment af!! Dit is één veeg. Terwijl ik niet hard drukte of wat dan ook. Wat een pigment.


Dit is de kleur op mijn lippen, ik ben verliefd. Ik vind hem echt prachtig. Ik ben zo blij dat ik deze lipstick met alle haast toch nog heb meegenomen.


Op de laatste foto komt de kleur niet goed over, maar ik ben zo blij ermee! De lipstick kost 19,50 euro, en is voor zover niet te koop in NL, maar wel via sephora.fr of in andere landen, bijv. Engeland. 1 opmerking: