zondag 29 juni 2014

Review: Sleek rosegold blush - Melissa

Deze blush van Sleek kennen alle beauty liefhebbers wel. Het is de welbekende rosegold blush. Volgens iedereen de dupe van Nars Orgasm. Een kleur die iedereen zou moeten staan. Ik heb eerlijk gezegd in de winkel niet eens naar de kleur gekeken, maar heb vrijwel direct gepakt en afgerekend. Benieuwd of ik deze blush ook zo geweldig vind? Klik snel op 'Meer lezen' 
De vormgeving
De verpakking is stevig, misschien iets te, want met mijn nepnageltjes krijg ik hem maar moeilijk open. De verpakking is strak, chique, ik hou er wel van. Op de achterkant staat de naam. Ik vind het altijd fijner als er ook een kleurtje op de verpakking staat, zodat je kan zien welke kleur je pakt.

De blush zelf
Ik had eigenlijk helemaal niet naar de kleur gekeken toen ik hem kocht, maar ik dacht: het zal wel goed zijn. De kleur is dan ook prachtig. Je moet wel oppassen met de kleur, want hij is héél erg gepigmenteerd. Wel heeft 'ie naar mijn idee nogal een overheersende gouden gloed. Normaal vind ik dat wel mooi, maar bij deze blush had liever iets minder goud gezien.


Swatches

Zoals je ziet is de blush heel erg gepigmenteerd, de onderste foto is trouwens vet lelijk, maar het effect zie je heel goed.


Info en voordelen/nadelen
Tekoop in anderen landen, maar wel verkopen een heleboel online webshops sleek. O.a. boozyshop.nl. Prijs: €5,50.


Voordelen: 
+ lekker goedkoop
+ in mooie en gevarieerde kleuren te koop

Nadelen:
- je moet oppassen dat je niet te veel aanbrengt

Conclusie
Dit is een hele fijne mooie blush voor een fijn prijsje! De Nars Orgasm dupe, de kleur die iedereen moet staan, ik denk dat deze kleur inderdaad iedereen staat. Of het dupe is weet ik niet, want Nars Orgasm heb ik niet in mijn bezit. Maar de blush is prachtig en heel erg fijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten