dinsdag 17 juni 2014

Review: Sleek au naturel palette - Melissa

Ik wist al dat wanneer ik in London was, ik een sleek palette wou kopen. Ik zat te twijfelen tussen Oh so special, Garden of Eden en deze. Ik besloot deze mee te nemen. Sleek palettes staan heel goed bekend, dit palette bevat 12 natuurlijke kleuren en dat voor 8 pond. Hoe bevalt dit palette? 


 Je ziet hieronder de 12 kleuren, er zitten wat standaard kleuren in, maar ook wat apartere kleuren. Je kunt hier een heleboel verschillende looks mee maken. Wat ik vooral fijn vind is dat er veel matte kleuren inzitten, daar hou ik van.
 De oogschaduws voelen allemaal zacht aan, sommige hebben wel wat fall out, maar daar heb je niet veel last van tijdens gebruik. Wanneer ik de lichte matte kleuren swatch, komt er niet veel pigment af, maar op je ogen zijn ze heel goed op te bouwen.
 Je ziet hieronder de swatches, op de bovenste foto de swatches van de bovenste rij, de foto eronder de swatches van de onderste rijd. Zoals ik al zei, je ziet niet veel pigment van de middelste 3 kleuren boven. Op je ogen zijn ze wel oké. Dit bewijst wel dat zelfs sleek moeite heeft met de lichte matte kleuren. De onderste rij is wel goed gepigmenteerd, beetje kruimelig soms, maar hier valt mee te werken.


Ik maakte een ooglook zoals de naam van het palette: au naturel. En nu ik deze foto zie  bedenk ik me ineens weer wat: ik moet vaker EOTD's doen. De laatste keer is alweer 2 maanden geleden?


Ik vind dit palette heel fijn en mooi en al helemaal voor de prijs die je betaald. Sleek is gewoon online te bestellen o.a op boozyshop.nl. De palettes van Sleek kosten 10 euro. 


Ondanks dat een paar kleuren niet zo goed gepigmenteerd zijn, heb ik dit palette bijna iedere dag gepakt en zijn er een heleboel mooie looks mee te maken. 

2 opmerkingen: