woensdag 11 juni 2014

Review: MAC Sheertone shimmer blush Dollymix | Melissa

In Covent Garden zat een MAC counter. Daar moest ik even naar binnen. Ik zat te twijfelen tussen een nieuwe lipstick of een nieuwe blush. Ik vroeg aan de make up artist welke blush kleur me mooi zou staan. Ze liet me deze kleur zien: Dollymix. Ze bracht hem bij me aan en ik besloot hem mee te nemen.

In de verpakking lijkt de kleur een stuk feller als dat 'ie werkelijk is. Hij is redelijk lief en zacht wanneer je hem swatched en voorzichtig aanbrengt. Ik had al een andere blush van MAC, een mineralize blush in Dainty. Die bevalt nog steeds erg goed.

De vormgeving
De vormgeving is precies zoals we MAC kennen. Strak, netjes, mooi en stevig. Ik vind het mooi en wees nou eerlijk: wanneer je een hele rij MAC blushes ziet bij de grote amerikaanse make up collecties ziet dat er toch prachtig uit??? 


De blush zelf
De blush brengt fijn aan, het pigment is precies goed. Je bouwt de kleur makkelijk op. De make up artist had de kleur best wel héél erg dik aangebracht bij mij, zelf hou ik daar niet zo van, maar mocht je er van houden: het is mogelijk! Maar ook ik, die nogal van de subtiele blush is, kan deze op mijn manier gebruiken.


Swatch
Zoals je op de foto hieronder kunt zien is deze blush echt heel erg mooi subtiel te gebruiken. Dit is één veeg. De blush bevat hele lichte shimmer, wat ik persoonlijk juist leuk vind. 
Ik heb geprobeerd om een foto van de blush op mijn gezicht te maken, maar helaas kreeg ik de kleur er niet goed op. 

Info en voordelen/nadelen
Prijs: €21,50. Tekoop bij MAC counters of in de bijenkorf. Blush bevat 6 gram. 

Voordelen: 
+ Brengt fijn aan en is goed op te bouwen in kleur
+ MAC heeft ontzettend veel keus in kleur
+ Er zijn verschillende finishes

Nadelen:
- Je betaalt er aardig wat geld voor. 

Conclusie
Ik ben blij. De blush is prachtig, ontzettend fijn, blijft goed zitten, brengt prettig aan. Gewoon geweldig. Je betaalt er veel voor, maar dan heb je ook wat. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten