donderdag 5 juni 2014

Review: L'oréal Paris Express Oogmake-upremover (waterproof) & L'oréal Paris 'New' Sublime Fresh Zuiverende Tonic | Floor

Bij de etos hebben ze nu een actie: Alle L'oréal Paris huidverzorging 2e gratis! Ik zag dit en ging er gelijk gebruik van maken. Toen heb ik deze twee producten gekocht, een make-up remover en een tonic. Beniewd naar de producten? Lees dan verder.


De vormgeving
Ik vind de blauwe/aqua-groene kleur van beide producten erg mooi. De vormgeving is ook een beetje de reden geweest waarom ik ze kocht. Ik vind de teksten duidelijk en mooi.
De tonic zit in een aqua-groen-blauwe doorzichtige fles, maar de tonic zelf is kleurloos, deze verpakking vind ik daarom mooi. 
De make-up remover is zelf al blauw en doorzichtig, maar dat je dit door de doorzichtige verpakking heen ziet vind ik ook mooi. 


De make-up remover
De make-up remover had ik al eerder gekocht, toen was ik er ook al heel blij mee. Nu was deze op en gebruikte ik een nieuwe, maar nu ik deze weer heb weet ik wat mijn favoriet is. De make-up remover beloofd om waterproof make-up te verwijderen, geen vet laagje achter te laten en geschikt te zijn voor gevoelige ogen.


Ik vind dat mijn make-up vrij snel verwijderd wordt, waterproof make-up gaat wat langzamer, maar het gaat er ook niet superlangzaam af. Als je goed schud dan worden je ogen niet vet, en het irriteerd mijn ogen niet.


Het voelt op mijn huid wel een beetje ruw aan, maar dit verdwijnt na een paar seconden. Het heeft geen geur.


De zuiverende tonic
Ik had altijd een tonic van de Bodyshop, en een tonic van Vichy. Maar deze waren ook op. Dus met deze actie in de etos, wilde ik deze tonic proberen, aangezien ik er geen meer had en ik deze nog niet kende.


De tonic beloofd om zuiverend te zijn, onzuiverheden te verwijderen, een subliem frisse huid achter te laten, make-up te verwijderen en de poriën te sluiten.


De tonic verwijderd make-up, of beter gezegt make-up resten. Er staat dat je de tonic niet moet gebruiken op de huid rondom je ogen, dus deze make-up kan je niet verwijderen. Het verwijderd ook viezigheid van je huid en maakt je huid echt schoon, tenminste dit gevoel geeft het mij. Ik denk dat het wel werkt bij het verwijderen van onzuiverheden, want deze ontstaan in een vieze huid. Ik had ook het gevoel dat mijn huid er egaler van werd.
Mijn huid voelt na het gebruik van de tonic niet echt heel fris of zacht. Het voelt wel schoon. De geur is een beetje zeepachtig.


Info & Voor- en Nadelen
Prijs make-up remover: € 6,09
Prijs tonic: € 5,39
Te koop bij etos, kruidvat, trekpleister (ik denk ook nog veel meer drogisterijen) en zelfs Albert Heijn.

Voordelen make-up remover:
+ haalt make-up snel weg
+ mooie simpele verpakking
+ niet duur
+ irriteert de huid niet

Nadelen make-up remover:
- maakt de huid een beetje ruw

Voordelen tonic:
+ verwijderd make-up resten en viezigheid van de huid
+ helpt bij verwijderen van onzuiverheden
+ maakt de huid egaler

Nadelen tonic:
- kan niet rond de ogen gebruikt worden
- voelt niet heel fris 
- maakt de huid niet zacht


Conclusie's
Beide producten zijn wel heel goedkoop, en de make-up remover is mijn favoriete make-up remover, doordat hij heel snel is en niet irriteerd. De tonic valt mij nog niet heel erg op, als ik hem vergelijk met eerdere tonics vond ik die fijner. Maar als ik naar de prijs kijk is dit misschien een beter optie. Dat de tonic alleen niet rond de ogen gebruikt kan worden vind ik echt een nadeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten