vrijdag 20 juni 2014

Review: Kiko smart lipstick 902 - Melissa

Mijn eerste kiko lipstick beviel me zo goed, dus toen ik zag dat er een kiko op oxford zat, moest ik even naar binnen. Ik kocht nog een smart lipstick. De goedkoopste versie. Ik had 903 al - klik hier voor het review - en dat is gewoon één van m'n favoriete lipsticks geworden. 


Ik kocht één tint lichter, namelijk 902. Ik kocht deze lipstick vorige keer voor Laura, en nam hem nu dus ook voor mezelf mee. We hadden haast dus ik heb ook maar gelijk deze gepakt omdat ik niet veel tijd had om door te kijken.
De vormgeving
De huls is simpel, mat, zwart. Ik vind 't primaaaaa, gewoon netjes, strak. Ik hou er wel van. Wel jammer dat er geen kleurstickertje op zit, zo heb ik nu al moeite met het onderscheiden van mijn 2 smart lipsticks. Onderop staat wel het nummer. De huls is stevig.

De lipstick zelf
De lipstick is fijn. De textuur ook, hij is zacht, maar niet té romig. Je kan de lipstick makkelijk aanbrengen en de lipstick geeft niet teveel product af, maar wel veel pigment. Toch is de lipstick heel erg goed op te bouwen. De lipstick voelt fijn aan op je lippen en blijft toch een uur of 2/3 zitten.
Swatches
Er komt een mooi pigment van de lipstick af, zoals ik al zei: de kleur valt goed op te bouwen. Een hele mooie kleur, al heb ik best wel gepigmenteerde lippen, waardoor veel kleuren niet goed pakken. Dat is ook bij deze zo, je ziet de kleur wel, maar het is niet een wereld van verschil.

Info en voordelen/nadelen
Kiko is tekoop in andere landen, bijvoorbeeld ons buurland Duitsland, zelf kocht ik deze lipstick in London. Ook kun je kiko bestellen via http://www.kikocosmetics.eu/. Prijs: €3.90

Voordelen:
+ Zacht, fijne textuur
+ Fijn prijsje
+ Prima prijs/kwaliteit verhouding

Nadelen: 
- Alleen online te koop (met verzendkosten) of in anderen landen.
- Als je gepigmenteerde lippen hebt, pakt de kleur minder goed.


Conclusie
De smart lipsticks vind ik erg fijn vooral voor de prijs die je betaald. Mocht je in een kiko filiaal zijn of online gaan bestellen, gooi dan zeker een smart lipstick in je mandje!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten