zondag 22 juni 2014

Revieuw e.l.f. Lipbalm spf 15 | Floor

In New York zag ik de e.l.f. Store, hier moest ik even in. Ze hadden zoveel, dat ik niet wist wat ik moest kopen. Toen zag ik deze lipbalm, met spf 15, dus handig voor in de zon naar het strand enzo! Klik gauw op meer lezen voor de review.


De vormgeving
Het is een matzwarte lipbalm in een metalen hoesje, binnenin zit een wit mat stukje. Ik vind hem best mooi en simpel, ook voelt hij fijn aan in je had.


De balsem zelf
De balsem voelt erg verzorgend, hij 'smelt' als het ware op je lippen en beschermt dus ook tegen de zon. (Want ja, ook je lippen kunnen verbranden!) Je moet hem op een dan ongeveer 5 keer opnieuw aanbrengen, maar dit komt natuurlijk ook doordat je eet enzo. 


Info en voor & nadelen
Ik kocht de lipbalm voor 1$, dat is ongeveer €0,75. De kleur is neutraal, je ziet niet meer dan een beetje glans. Ze hadden ook gekleurde lipbalms.
Je kan e.l.f.-producten in de VS kopen en ook online bestellen.

Voordelen:
+ Supergoedkoop
+ mooie simpele vormgeving
+ beschermt tegen de zon
+ verzorgend

Nadelen:
- blijft niet superlang zitten
- niet in Nederland te koop (wel online)Conclusie
De lipbalm is voor de prijs (maar ook gewoon) erg fijn, handig om mee te nemen en hij ziet er mooi uit! Ik raad hem zeker aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten