zaterdag 7 juni 2014

Mijn leven in foto's, maand Mei | Floor

We hebben nog nooit echt een 'My life in pictures'-artikel gemaakt, en het leek ons wel leuk. Melissa heeft wel al een keer haar 2013 laten zien, hier te lezen. Ik ga aan jullie mijn maan Mei laten zien, klik snel op meer lezen!New York


Mijn vakantie naar New York begon eind april, maar het was ook voor 3 dagen in mei. Het was een goed begin van mei :). Alles over mijn vakantie in New York kan je hier lezen.


Bevrijdingsfestival Den HaagDe dag nadat ik terug was gekomen uit New York was het 5 mei, bevrijdingsdag en dus ook bevrijdingsfestival. Ik ging er heen met vriendinnen en vond het heel leuk :).

WerkenDoordat ik veel vrij was in mij kon ik veel werken en heb ik een paar lekkere dingen gemaakt! Dit waren mijn koffie's waar ik erg trots op was.

Lille met school


Met de sectie Frans ging ik met mijn school naar Lille voor een dag. Het was een hele lange dag, we gingen om 7 uur met de bus van school weg en kwamen om half 2 s'nachts thuis aan. Het was wel heel leuk en grappig om de hele dag Frans te praten. Lille is ook een hele mooie stad.Longboarden met mijn broertjeIn mei was mijn broertje jarig, niet alleen vierden we zijn verjaardag (wat ook heel leuk was). Maar, hij had een longboard gekregen waar ook ik gebruik van heb gemaakt, ik had het nog nooit gedaan en vond het heel leuk!

Skeeleren naar de Vlietlanden
 Samen met mijn vriendin was ik naar de Vlietlanden geskeelerd (een groot meer met natuur er omheen). Dit was voor ons ongeveer 8 km. We deden dit omdat zij ook jarig was, en hier gingen we lunchen (picknicken).


Surfen
 Met mijn vriendinnen ging ik surfen, omdat we een actie hadden gevonden waardoor het erg goedkoop was. Ook dit had ik nog nooit gedaan. De actie was omdat er een soort festival-iets was met allemaal oldtimer-volkswagens en volkswagen-busjes (echte surfer busjes). De auto's waren ook leuk om te zien.


 Kamperen in Noordwijk


Met mijn familie en vrienden van mijn ouders ging ik in Noordwijk kamperen, vlak bij het strand. Hier gingen we lekker op het strand eten, door de duinen fietsen en gewoon naar het strand, het was heel gezellig.


Verven op school


Met school moeten we nu voor kunstvakken een soort stad maken, mijn groepje heeft 'een waterstad' als opdracht gekregen, dus gingen we wol blauw verven als water, het effect was niet geweldig maar het verven en blauwe handen krijgen had ik al lang niet meer gedaan en vond ik echt leuk.


Scooter-rijden


Sinds mei heeft een van mijn vriendinnen haar scooter-rijbewijs gehaald, en haar scooter gekocht. Nu mag ik vaak achterop en ik heb ook stukjes mogen rijden. Dit had ik ook nog nooit gedaan, en ik vond het superleuk. ik weet niet of ik nu ook mijn eigen scooter wil kopen, maar het is wel heel handig en leuk, dus ik denk ik wel over na.

Dit was mijn maand mei, ik heb veel dingen gedaan die ik nog nooit eerder had gedaan, en met het lekkere weer was ik ook veel buiten. Als ik zo kijk heb ik meer gedaan dan ik dacht, dat maakt mij ook weer vrolijk. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden, laat in de reacties weten of je meer van dit soort artikelen wilt!

Bedankt voor het lezen, en een fijne maand Juni ! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten