woensdag 4 juni 2014

Mijn lievelings bloggers van Youtube & Bloglovin | Floor

Ik zit (te) vaak op Youtube en Bloglovin te kijken naar wat mensen bloggen en waar ze video's van maken. In dit artikel laat ik zien wie/wat mijn favoriete bloggers/blogs zijn, en wat ze doen. Zoek je nog nieuwe blogs om te volgen, lees dan dit artikel!

De link van de blogs zit 'in' de naam, dus als je naar de blog wilt , klik dan gewoon op de naam!

Claire Marshall
Claire Marshall is/heeft een youtube-kanaal waar ik bij ben gekomen toen ik zocht naar 'Tattoo-storie-video's'. Ik kwam bij haar kanaal, keek wat naar andere filmpjes en ben dit eigenlijk blijven doen. Ze is leuk om naar te luisteren, heeft een leuke kleding style en ze heeft mooie make-up tutorials. Ook vind ik dat haar style leuk is, want het is heel relaxed. Ze heeft ook mooie haarstyle tutorials. Ze heeft ook een blog (klik hier).


Zolea


Zolea is een blog van Zoë, een Belgisch meisje die schrijft over make-up en beautyproducten. Alles wat ze reviewed is 'groen' (denk; biologisch, goed voor het milleu en je huid, enzovoorts). Haar reviews zijn heel goed en gedetailleerd. Ze heeft ook leuke do-it-yourselfs. Ik vind haar site ook heel mooi en overzichtelijk.Style Scrapbook is een engels site van Andy Torres, een Mexicaans meisje die in Amsterdam woont. Bij haar begon mijn Youtube/Blog-verslaving. Ze post hele mooie looks, heeft mooie foto's en een mooie site. Ze schrijft ook leuke dingen bij haar artikelen.

Free People BlogIn dit artikel liet ik jullie al kennis maken met dit kleding merk, dat ik ontdekte in New york. Ik had hier ook een folder van meegenomen en was zo op de site gekomen van het mooie merk. Hier kwam ik er weer achter dat ze ook een blog hadden, waar ik me op ben gaan abboneren. Sowieso vind ik de kleding en accesoires heel mooi, en leuk om naar te kijken. Op deze blog hebben ze mooie lookbooks, maar ook artikelen over lifestyle en eten.

Christian Dior Youtube


Dit is natuurlijk geen blogger, maar dit kanaal van Christian Dior is wel vol met mooie make-up tutorials en Dior's reclame spotjes en kleding. Ik vind dat altijd leuk om te zien. Dit kanaal is heel mooi en oversichtelijk.

Sammi Maria van BeautyCrush heeft een mooie kledingstyle en leuke lookbooks. Ik kwam bij haar kanaal doordat ik (net als bij Claire Marshall) zocht naar tattoo-stories. Sammi heeft veel mooie tattoo's en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ik vind haar stijl ook heel leuk en ze praat ook goed over lifestyle, en geeft goede fashion-tips. Ook gaat ze best wel in op haar persoonlijke leven, zodat je haar, haar vriend en haar hondje goed leert kennen.
WhoWhatWear is een blog van ik dacht altijd een meisje met bruin haar, maar het is nergens op de blog te vinden. Ik vind deze blog iedergeval zo leuk doordat ze hele veel lookbooks hebben (die zich meestal afspelen in New York of Parijs) met mooie achtergronden. De foto's zijn ook erg mooi. Ze geven ook handige fashion tips en ze plaatsten vaak artikelen.

Evelina
Dit is het kanaal van Evelina Barry, een Russisch meisje dat in Californië woont. Ze praat in haar filmpjes veel over fashion en lifestyle en is fijn om naar te luisteren. Ze heeft een heel eigen stijl en geeft goede tips. Ook koopt ze heel veel en doet ze veel leuke shoplogs. Ook heeft ze leuke vlogs.Miranda Sings is eigenlijk Coleen Balenger, maar Miranda is veel grappiger. Ze maakt filmpjes waar ik altijd om moet lachen, ook met ansdere mensen zoals Glozell. Ze covert ook liedjes en doet challenges (zoals de cinnamon-challenge).

Michelle PhanMichelle Phan is het eerste make-up kanaal waar ik me op abboneerde en waar ik echt heel veel naar keek. Tegenwoordig heb ik ook andere kanalen waar ik naar kijk natuurlijk. Michelle maakt hele mooie video's, niet alleen qua make-up maar ook qua kleding en de settings van de video's zijn heel mooi; ze denkt er echt over na. Ze heeft hele orginele video's met mooie make-up-looks en echt goede makeup tutorials. Ook heeft ze vaak persoonlijke video's en video's met tips over lifestyle maar vooral over verzorging. Ze heeft ook haar eigen make-up merk: http://www.emcosmetics.comDisfordazzleIk volg op youtube vooral Engelse bloggers, maar DisforDazzle vind ik een heel leuk Nederlands kanaal. Ik vind dat ze altijd hele mooie make-up heeft en er goed over kan praten. Ook vind ik het leuk om naar haar (vooral Beauty-) shoplogs te kijken en ik vind ook haar vlogs heel leuk.


Miss Moss


Op de blog van Miss Moss kwam ik doordat de mooie, bijzondere foto's me opvielen. Door deze blog leer je nieuwe merken kennen. Ze maken vooral artikelen over merken en ze laten mooie lookbooks zien. Ook heeft ze artikelen met hele oude foto's, wat ik ook altijd leuk vind om te zien. Haar site is mooi en overzichtelijk.

Teske de Schepper

Tekse de Schepper maakt youtube video's over fashion en make-up, maar ik vind alleen haar make-up video's fijn, haar stijl past namelijk niet echt bij mij. Haar make-up tutorials vind ik wel altijd heel mooi en leuk, en handig natuurlijk.

ZoellaZoella is het kanaal van Zoë Sugg. Ze is een Brits meisje en maakt hele leuke video's. Ze is heel vrolijk en heeft echt haar eigen stijl. Ze is heel leuk om naar te luisteren en heeft mooie en handige make-up en haar tutorials. Ook zijn haar shoplogs leuk om te zien. Samen met haar vrienden doet ze ook grappige challenges.

 Thatcherjoe is het youtube kanaal van Joe Sugg (broertje van Zoë Sugg), een Britse jongen met een goed lichaam haha. Hij maakt samen met zijn vrienden die ook allemaal youtube hebben hele leuke fimpjes. Hij heeft ook een vlog-kanaal, waar hij hele leuke vlogs maakt. De rest van zijn vrienden heb ik hieronder neergezet, zonder tekst want hun maken allemaal een beetje dezelfde filmpjes.Troye maakt naast leuke, garppige filmpjes met de mensen hierboven ook covers van liedjes en zelf liedjes (hij zong een liedje in 'The Fault In Our Stars).Ik kwam Alexa Losey tegen doordat ze de kamergenoot van Casper Lee was. Zo kwam ik op haar kanaal waar ze praat over make-up en grote, leuke shoplogs doet. Ook heeft ze challenges en kan ze goed over dingen praten.

Kri San

Kri San heeft een youtube kanaal waarin ze praat over lifestyle en fashion. Ze heeft mooie lookbooks en ik vind haar stijl mooi. Het is wel een beetje edgy en punk soms, maar ik vind dit wel gaaf. Ze kan goed praten en veranderd haar haar heel vaak van kleur. Ze heeft nu al wel 4 maanden niks meer geüpload, maar haar oude video's waren altijd heel leuk.


Cameron Dallas en Nash Grier kende ik vooral van Vine (de app met korte filmpjes), toen zag ik daar dat zij ook youtube-kanalen hadden, ik keek een paar filmpjes en ben sinds toen geabboneerd. Ze maken grappige filmpjes met elkaar en doen ook veel challenges.

Blogilates
Blogilates is echt een sportkanaal. De eigenaresse heet Cassie Ho. Ze heeft ook video's over lifestyle, en over eten maar ze is mijn favoriet voor at-home-workouts. Ze motiveert je echt om het vol te houden en ze laat je daardoor echt goed sporten, ik heb vaak spierpijn en voel me echt goed na haar workouts. Ze laat je echt gekke en pijnlijke dingen doen maar hierdoor sport je wel goed. Ze heeft naast youtube ook een gewone blog (klik hier voor de blog). Hierop schrijft ze over eten en post ze work-out schema's en work-outs zoals op de tweede foto hier onder.
Neonblush is de blog van Jenny Ong, ze maakt hele mooie foto's met mooie kleren. Haar lookbooks vind ik altijd heel mooi en leuk om te zien. Het is wel alleen een fashion-blog.
WorkThatEs is een blog over sport en gezond leven en eten. Ze hebben leuke artikelen met motivatie om te sporten, goede en orginele recepten, veel sporttips en challenges die je kan doen.

1 opmerking:

  1. Redelijk geprijsde 4 gietijzeren tattoo machines is wat we nodig hebben, omdat dit echt een goed product is met een vriendelijk budget en veel mensen zijn er tevreden mee.

    BeantwoordenVerwijderen