vrijdag 13 juni 2014

Lifestyle: Een eerste baantje, Nederland tegen Spanje, Reizen - Melissa

Wat is het een tijd geleden dat ik gewoon gekletst heb over mijn leven, dingen die ik op dit moment meemaak, waar ik naar uitkijk, waar ik fan van ben. Vroeger deed ik dit regelmatig. Nu ik weer wat dingen heb waar ik over kan kletsen, ga ik jullie even bijkletsen.
hipster | Tumblr
 Ik werk nu ongeveer een maand bij een bakker. Het is leuk werk, maar soms nog best lastig. Sommige klanten hebben zulke lastige vragen. Die ik natuurlijk uiteindelijk allemaal moet kunnen beantwoorden. Maar hopelijk komt dat allemaal nog. Ik ben blij dat ik een baantje heb, en dat ik een leuk baantje gevonden heb. 
Ciabatta Bread Recipe - Fun Tea Party Ideas

Vandaag gaat Nederland spelen!!! Tegen Spanje... Balen. Ik ben heel fanatiek met het wk altijd, en nu moeten ze gelijk de eerste wedstrijd tegen Spanje.. Waar we in de finale 4 jaar geleden tegen verloren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet veel vertrouwen in deze wedstrijd heb, Spanje heeft nou eenmaal al héél vaak gewonnen, toch zitten Floor en ik vanavond om 21:00 voor de tv!!

The netherlands

Dit jaar is voor mij best een internationaal jaar, normaal ga ik één keer per jaar op vakantie. Maar dit jaar is dat drie keer. Ik ging eerder al naar Duitsland, ben net terug van London en ga over 2 maanden naar Curacao!! London was echt heel erg tof, ik was er nog nooit geweest, ik vind het jammer dat ik niet alles heb kunnen zien wat ik wou zien, maar ik heb het wel erg naar m'n zin gehad. Verder is Curacao natuurlijk heerlijk, lekker in de zon liggen en heerlijk bruin terugkomen. 
Poolside Chillin'

Gaan jullie vanavond het wk kijken? Denken jullie dat Nederland een kans heeft? 
Gaan jullie nog op vakantie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten