maandag 23 juni 2014

Favourite 5 things at the moment #2 - Melissa

Dit is iets wat zo af en toe terugkomt en gaat komen. Mijn 5 favorieten van het moment, ik deed dit al eerder. Klik hier voor dat artikel. Ik doe dit niet om de zoveel tijd, er komt gewoon af en toe zo'n artikel online, wanneer ik weer nieuwe favorieten heb. Ook kies ik iedere keer maar 5 producten of dingen of wat dan ook. Klik snel op 'Meer lezen'
Als eerste de pretty little liars boeken. Ik ben nu bezig aan de complete serie, op dit moment zit ik in deel 7. Het 1 na laatste deel, ik ben van plan om nog een boek review te schrijven als ik de boeken uit heb.

Dan het Daisy parfum van Marc Jacobs. Deze is lastig op de foto te krijgen en mijn camera doet de laatste tijd sowieso een beetje raar. Dit is de delight versie, een heel lekker parfum, die ik veel gebruikt heb de laatste tijd.

Dan deze MAC blush, die ik in London kocht (alles behalve de pll boeken komen trouwens uit London). Dit is de sheertone shimmer blush in Dollymix. Klik hier voor het review. De kleur lijkt heel fel, maar is heel lief roze. I like!!!

Dan mijn prachtige YSL lipstick. Dit is de Rouge Volupté Shine lipstick in de kleur 13 Pink in Paris. Deze lipstick is ge-wel-dig. Ook deze heb ik gereviewd, klik hier voor dat artikel. Mocht je een echt fijne lipstick zoeken en er ook aardig wat voor neer willen leggen? Dan is dit een aanrader. 

Deze foto is echt het slechtst van allemaal. Mijn camera werkt de laatste tijd niet meer mee.. en dat zie je hier dan ook. Maar gelukkig heb ik deze al eerder gereviewd en kun je dus betere foto's + het review hier lezen. Dit is de Urban Decay revolution lipstick in de kleur turn on. Hele mooie kleur!!!

Je ziet hieronder nog even de 2 kleuren lipstick. 

Dit waren mijn 5 favorieten van dit moment. Ik hoop dat het leuk is om dit af en toe te zien. 1 opmerking:

  1. Hele mooie favorieten! Ik ben benieuwd naar de Pretty Little Liars review! :)

    BeantwoordenVerwijderen