maandag 9 juni 2014

Fancy Party nails | Nagel inspiratie voor feestjes | Floor

Mijn verjaardag was 7 Juni :), en voor deze gelegenheid wilde ik leuke nagels hebben. Zo veel geld voor een manicure heb ik niet, maar nagellak heb ik natuurlijk wel. Dus ik besloot mijn nagels feestelijk te lakken. Wil jij ook inspiratie voor feestelijke nagels? Lees verder!Schone nagels + Base coat
Alleereerst heb ik mijn nagels geknipt, geveild en schoongemaakt. Knippen is misschien overbodig maar schoonmaken en veilen zorgt wel voor verzorgde nagels. Een Base coat gebruik ik omdat ik niet wil dat mijn nagels geel worden van de nagel lak (ja, dit kan), en omdat ik mijn nagels sterker wil maken zodat ze minder snel barsten. Ook zorgt een Base coat er voor dat het oppervlak van je nagels minder onregelmatig wordt, wat je ook kan zien. De Base coat die ik gebruik is van Essie; grow stronger.

Glitters en Shine
Voor een feestelijke look kan je voor glitters gaan, of voor glans. Of voor beide natuurlijk. Goud en zilver zijn ook erg feestelijk.Voor de glitters gebruikte ik effect nails van de Etos in de kleur 01 en Hema Top coat in de kleur 04. Deze heb ik gewoon over elkaar gebruikt totdat ik het mooi vond.
Voor de glans gebruikte ik Quick dry nailpolish van de Etos, in de kleur 012.Voor glans en glitters gebruikte ik weer Quick dry nailpolish van de Etos en Top coat van de Hema, eerst de glans en als top coat de glitters.Meer inspiratie:


Felle kleuren/ Neon
Glow in the dark
2 opmerkingen: