vrijdag 27 juni 2014

Ariana Grande inspired make-up | Floor

Ik zag deze foto van Ariana op weheartit.com voorbij komen, en ik wilde er iets mee doen. Ik vond haar make-up heel mooi, klassiek en simpel dat ik me hierdoor liet inspireren voor een ooglook. Ik hou sowieso van eyeliner en de kleurtinten die ze gebruikt heeft, vandaar dat ik voor jullie deze look gemaakt heb. Benieuwd? Klik gauw op meer lezen!


Allereerst; mijn inspiratie:


En dan mijn look:
Hoe?
Allereerst bracht ik over mijn ooglid een goud-oranje achtige kleur aan, genaamd 'Half baked' uit mijn Uban Decay palette. Om de ronde ogen na te maken bracht ik een donkerdere bruine kleur aan iets boven mijn crease, op het bot boven mijn oog. Deze kleur kwam uit een oogschaduw-paletje van Miss Helen. Hierna mixde ik het nog een beetje met de meer oranje kleur uit ditzelfde palette. 


Na de oogschaduw bracht ik mijn eyeliner aan (klik hier voor de review), Ariana heeft haar eyeliner best wel dik, vandaar dat ik dat ook deed. De vorm was aan het begin vrij dun en aan het eind duidelijk dikker, met een duidelijke punt. 


Ik weet dat de look niet helemaal is zoals die van Ariana, maar daarom is het ook een geinspireerde look op haar look, ik was erg blij met het resultaat!

Bedankt voor het lezen en laat ons weten wat je vind!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten