vrijdag 30 mei 2014

Summer Inspiration | Floor

Waar ik woon was het vorige week echt heerlijk weer, zo lekker dat ik zelfs naar het strand ben geweest! link? Ik had al helemaal een 'summer-feeling'.  Om jullie ook al voor te bereiden op de zomer, dit artikel. Klik snel op meer lezen!

Als ik denk aan de zomer denk denk ik aan zee en aan surfen, dit komt ook door Tumblr. Op Tumblr zie je zo veel surfplaatjes, waar ik gelijk een zomergevoel van krijg !

Dit zijn de andere dingen die mij zin laten krijgen in de zomer:Bruin worden en bikinis dragen. Hoe fijn is het om de hele dag te kunnen zwemmen waarneer je wilt en lekker bruin te worden in je bikini?Koude drankjes drinken, dit kan natuurlijk ook in de winter, maar dit is in de zomer toch het leukst/lekkerst!
Shorts, croptops, zonnebrillen, alles dragen wat je wilt! Ik vind dat de zomer het seizoen is met de meese vrijheid qua kleren dragen en wat er in de mode is.


Zonnen en met je benen in het water! 


Poolparty's! Feestjes in de zomer zijn zo leuk doordat je meestal kan zwemmen en buiten kan zijn.Zee en zwemmen. Ik hou van zwemmen, en in de zomer, wanneer dit ook in de zee kan vind ik het extra leuk! 
Watersport. Deze zomer ga ik een week surfen in Zuid-Frankrijk, maar er zijn nog veel meer dingen die je in het water kan doen met het warme weer.


Mooie kleuren en overal bloemen. Samen met de lente is de zomer een van de kleurijkste seizoenen, I don't know about you, maar ik hou van overal kleur zien, zeker van bloemen, het maakt me altijd zo vrolijk!


Zonsondergang, het liefst in een vreemd land.
Reizen, eindelijk de tijd hebben om te relaxen en te komen waar je nog nooit bent geweest.


IJs eten!Ik kan niet de enige zijn die zich nu al verheugd op het eten van fruit in de zomer, denk aan een zonnige dag beginnen met fruit, aan het zoete sappige heerlijke voedsel wat natuurlijk het beste is in de zomer.

Na dit artikel heb ik al weer helemaal zin in de zomer! Wat vinden jullie het leukste aan de zomer? Laat een reactie achter !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten