donderdag 29 mei 2014

Stash: flash Essence deel 4: Nagels - Melissa

Het laatste deel van mijn essence collectie. Mijn nagellakjes!!! Om precies te zijn ga ik jullie 21 lakjes laten zien. Vertel me ook even in de comments of er nog een merk is of een type product waarvan je een stash flash wilt zien. Klik snel op 'Meer lezen'


Je ziet hierboven twee nail art special effect! toppers. Links zie je de feather effect in de kleur 20 the bees and the birds. Dan links zie je het 101 dalmations effect in de kleur 22 black dress and white tie. Het enige wat ik over deze nagellakjes te zeggen heb is: laat ze lekker in de winkel liggen.

Dan heb ik drie LE lakjes. Links zie je een lakje van the twilight saga breaking dawn part 2. In de kleur 02 Alice had a vision - again. Daarnaast zie je twee lakjes uit de multi dimension collectie. Je ziet in 't midden de kleur 72 found my love en helemaal rechts zie je 74 call for me. 
Je ziet hier van links naar rechts: 147 miss universe, 127 i love bad boys, 146 that's what I mint!, 125 absolutely blue.
 
Bovenste rij, van links naar rechts: 106 free hugs, 137 wanna be your Sunshine, 133 oh my glitter!
Onderste rij, van links naar rechts: 111 english rose, 156 me & my lover, 154 pink & proud
 
 
Van links naar rechts: 24 underwater, 75 gleam in blue, (idk?????), 01 absolute pure
 
Dan heb ik nog een nail art stampy polish in 't zwart, genaamd 002 stamp me! black. Daarnaast heb ik nog een pearlised top coat.
 
Dit zijn alle nagellakjes die ik heb van Essence. Dit was ook gelijk mijn gehele essence stash flash.

1 opmerking: