donderdag 22 mei 2014

Stash: Flash Essence deel 3: Eyes - Melissa

Deel 3 van mijn Essence producten. Eerder al liet ik mijn gezichts en lip producten zien. Vandaag laat ik mijn oogproducten zie. Hierna komen mijn nagellakjes dan nog en dan hebben jullie al mijn producten van Essence gezien.  Dus klik snel verder om weer een deel van mijn stash te zien!!
We beginnen met mijn mono oogschaduws. Ik moet zeggen dat ze allemaal ontzettend goed gepigmenteerd zijn. Bovenste rij, van links naar rechts: LE fantasia 03 Have you seen my unicorn, 64 Greyhound, Colour&shine 11 mercurios. Onderste rij, van links naar rechts: 35 Party all night, 45 Back to khaki, 52 Olive garden. 


Dan heb ik twee oogschaduwpalettes. Links zie je het night club palette in de kleur 03 Dance-til-dawn. Rechts zie je het welbekende quattro palette in de kleur 05 to die for. 


Dan heb ik twee creamy oogschaduws. Links zie je de stay all day long lasting eyeshadow in de kleur 04 Stars & stories. Daarnaast zie je de eyeshadow sorbet uit de LE snow jam. Deze heb ik ooit gereviewd. Klik hier om naar dat artikel te gaan. 


Ik heb de gel eyeliner in de kleur 01 Midnight in paris. Die heel goed is, maar volgensmij uit het assortiment is gehaald.


Ik heb één mascara. Namelijk de get big! lashes volume boost. Deze vind ik heel erg fijn!!

Ik heb twee glitterliners uit de twilight saga breaking dawn part 2 LE. Dat is een lange naam. Boven zie je 01 Alice had a vision - again. Onder zie je 02 Jacob's protection. 


Dan heb ik de I ♥ stage eyeshadow base. De welbekende oogschaduw basis. 

Dan heb ik twee eyeliners. De liquid eyeliner waterproof. En rechts de stays no matter what waterproof eyeliner pen. Die laatst uit het assortiment is gehaald, maar die ik erg fijn vind!!

Dan heb ik twee longlasting eye pencils. Die erg fijn zijn btw!! Ik heb 09 cool down, de blauwe kleur. En 01 Black fever, de zwarte kleur. 

Dan heb ik 3 pigments. De laatste twee van het rijtje zijn beide uit de LE van twilight. De namen van links naar rechts: 02 Smell the caramel, 03 A piece of forever, 04 Edward's love.

Dan heb ik ook de lash & brow gel mascara. Die ik gebruik voor mijn wenkbrauwen.

Dan heb ik ook de wimperlijm. Genaamd frame4fame lash glue. Deze vind ik wel erg prettig ookal draag ik nooit nepwimpers.

Dit waren alle oogproducten van Essence. Nu alleen de nagellakjes nog. :)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten