vrijdag 16 mei 2014

Stash: flash Essence deel 2: Face - Melissa

Weer een kijkje in mijn stash!! Deel 1 (lipproducten) liet ik eerder al zien. Klik hier om naar dat artikel toe te gaan. Ik waarschuwde vorige keer al: ik heb veel producten van essence. Essence is lekker budget en ik vind de producten ook heel fijn. Dus ja, dan krijg je dit. Klik snel op 'Meer lezen' voor de rest van het artikel.

We beginnen met de prachtige highlighters van Essence. Volgensmij heeft essence geen vaste highlighter in het assortiment zitten. Maar in limited edities zitten wel altijd beauty's. Kijk even naar deze prachtige poeders. Je ziet linksboven de shimmer powder uit de ticket to paradise collectie. Genaamd 01 Tropical heat. Daarnaast zie je de highlighter uit de fantasia collectie. Genaamd 01 Elf yourself.
 Linksonder zie je de shimmer powder uit de beauty beats collectie van Justin bieber!!! En ik ben een belieber, dus dit is gewoon een collecter item aangezien ik hem nog nooit aangeraakt heb. Shame on me. Deze swag blush wordt 01 SWAAAAG! genoemd. Daarnaast zie je nog mijn geliefde twilight breaking dawn part 2 shimmer powder. Hoevaak heb ik deze al wel niet langs laten komen?? Dit is de kleur 01 Bella's Secret.

Dan heb ik één poeder. Dit is de all about matt! fixing compact powder. Dit is gewoon een transparante poeder.
Dan heb ik van de limited editie me & my ice cream ook de shimmer pearls. Genaamd 01 I-Cy U. 

Dan heb ik de stay natural concealer van Essence. In de kleur 01 Soft beige.

Je ziet hierboven mijn blushes. Linksboven zie je de blush up! blush die in het vernieuwde assortiment van Essence zit. Genaamd 10 Heat wave. Daarnaast zie je de blush uit de be loud! collectie. De naam van deze blush is 01 Ap-ri(c)ot. Linksonderin zie je de blush uit de me & my ice cream collectie. Genaamd 01 Ice bomb. En rechtonder zie je de Beauty beats blush (van justin!!) in de kleur  01 Groupie at heart. Ook dit is meer een collecters item. Want normaal draag ik dit soort kleuren niet.

Dit zijn al mijn gezichtsproducten van Essence. Veel limited edities. Want die zijn ook gewoon prachtig. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Hierna komen de oogproducten nog en de nagellakjes. 
3 opmerkingen:

  1. Wauw, wat heb je een mooie collectie! Vooral die blushes en bronzers zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mij lijkt Ticket to Paradise heel mooi, ik vind het patroontje gewoon geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen