zaterdag 24 mei 2014

Shoplog New York! - Floor

In de laatste vakantie ben ik met mijn ouders en mijn broertje naar New York gevlogen voor een week, en als je in New York bent, moet je natuurlijk shoppen! Dat heb ik ook gedaan. Benieuwd wat ik gekocht heb? Klik gauw op meer lezen!
Mokken van M&M world store & Starbucks
Bij elke starbucks in New York kon je deze mokken kopen, en omdat ongeveer heel New York erop staat moesten we hem meenemen. In de M&M world store op Times Square vonden we dat we wel iets moesten kopen, toen zagen we deze mokken. 
M&M mokken: 8,80 euro per stuk
Starbucks mok: 11 euro

Abercrombi
Toen we de Abercrombi zagen moesten we hier even kijken, en wat ons meteen opviel was dat de prijzen daar zegmaar het zelfde zijn als hier (hier 20 euro, daar 20 dollar) maar dollars zijn minder waard dan euro's! Maar natuurlijk zijn de prijzen bij Abercrombi nog steeds vrij duur. Ik kocht een shirt en een kort broekje, mijn moeder kocht ook nog 2 vesten.
Shirt: 24,95 euro
Broekje: 39,65 euro, 
(het broekje was toen ik er was in de uitverkoop, ik kreeg hem voor 27,70 euro!)

American ApparelIk zit op tumblr en ik zie aaaltijd dingen van American Apparel langskomen, dus toen ik deze winkel in Soho zag moest ik er iets kopen. Het was avond, en mijn ouders wilden gauw weg dus kon ik niet veel passen, ook waren de prijzen best wel raar, sommige dingen waren heel duur en andere best goedkoop. Ik kocht dit superzachte donkerblauwe sportbroekje voor 16,10 euro. 

Make-up doekjes en Essie-Nagellak
Bij de 'Duane Reade' (de drogisterij in New York) vond ik dat ik deze producten wel mee moest nemen, de Essie nagellak 'grow stronger' wilde ik al heeel lang maar in Nederland vind ik hem altijd te duur (13,50) maar hier was alle Essie nagellak maar 6,20 euro! Dus dit was mijn kans, ook de Yes to cucumber reinigings doekjes (met moisturizer) waren altijd uitverkocht als ik ze zocht, en deze wilde ik ook al heel lang proberen. Deze was 5,20 euro, voor 30 doekjes. 

E.LF. oogschaduw
Toen we bij een cafetje zaten zag ik aan de overkant van de weg opeens een e.l.f. winkel (Eyes Lips Face), door Melissa weet ik dat dit merk heel goedkoop en vrijgoed is, dus ging ik naar binnen. Ik vond alles echt heel leuk en schattig maar ik koop nooit echt veel make-up, dus heb ik alleen dit paletje meegenomen. Je kon deze zelf samenstellen. Je kocht het doosje met het kwastje voor 0,75 eurocent, en de oogschaduw was ook 0,75 eurocent per stuk. Ik kwam dus op een totaal van 3 euro.

Edelsteen

Bij F.A.O Swartz (een hele grote speelgoedwinkel) kon je je eigen edelsteen kraken voor 14,60 euro, dit hadden wij gedaan. Op de foto's bij het E.L.F. palet kan je de steen ook zien.

Urban Ears Boom Box

Op Fifth Avenue zat een hele grote mooie Apple store, hier kwamen we deze box tegen. Het geluid is super, hij kan tegen een stootje en is waterbestendig. Ook werkt hij met bluetooth. We kochten hem voor 146,50 euro.

Hollister jurkje Bij de Hollister heb ik dit jurkje gescoord, voor 44 euro. Het is een donkerblauw jurkje met bloemtjeskant, en aan de achterkant zit een strik. Hij is strapless, maar hij zakt door het elastiek niet af, ik was gelijk verliefd. ;)
Tas Roxy (Quicksilver)

 Bij de Quicksilver winkel op Times Square zag ik deze tas, ik deed hem voor de lol om, maar ik kon hem niet meer af doen, door de touwen als hengsels en de print is het net een soort strandtas, maar er zitten allemaal vakjes in en ik gebruik hem nu voor school. Hij was 22 euro.

Nike Revolution 2


Toen we voor mijn broertje voor schoenen zochten, ging ik ook schoenen passen daar. Toen vond ik deze nikes. Toen ik ze voor het eerst zag dacht ik, wow zo fel haha. Maar toen ik ze aandeed zaten ze superr (als bijna alle nikes ;)), en stonden ze best leuk. Hoe langer ik ze aanhad, hoe leuker ik ze vond. Ook had ik nog sportschoenen nodig. Na een paar dagen was ik terug gekomen en heb ik ze gekocht, ze waren 40 euro. 

Levi's LeggingMijn lievelingsbroek is een Levi's, en ik had een nieuwe broek nodig. Levi's broeken zijn in Amerika ook goedkoper dan in Nederland, dus gingen we naar de Levi's winkel. Ik zocht wel een skinny, en het liefst een elastische, toen kwam ik op deze 'legging'. Hij is licht spijkerstof, elastisch en hij was 60 euro.

Sportbeha Lija


Van het merk Lija had ik nog nooit gehoord, maar toen ik met mijn moeder in een sportwinkel was, leek deze sportbeha me wel fijn. Hij was in de uitverkoop, en hij stond me heel mooi. De kleur vond ik wel fel, maar dat valt vast wel te combineren. Hij koste 15 euro.

GAP shirt


Op de GAP-winkel stond heel groot '70% OFF SPRING SALE' geschreven, dus gingen we even naar binnen. Natuurlijk viel het allemaal mee, maar ik scoorde wel dit shirt voor 6 euro, en dat is een hele goede prijs voor GAP-kwaliteit. Het is een lekker shirtje in het donkerblauw, en het is leuk te combineren met een statement-ketting. Ook kan ik er in sporten. 

Ik weet dat ik niet echt heel veel geshopt heb in New York, maar de dingen die ik gekocht heb, daar ben ik wel echt heel blij mee. Als ik ooit nog een keer naar New York kan, ga ik zeker meer shoppen.

Meer over mijn vakantie in New York lezen? Klik hier voor deel 1  , hier voor deel 2 & hier voor deel 3

Bedankt voor het lezen!2 opmerkingen: