maandag 12 mei 2014

Shoplog: Beautyproducten Duitsland (DM, Kiko) - Melissa

Samen met mijn ouders ging ik 3 daagjes naar Duitsland. Op de eerste dag ben ik flink los gegaan in de DM en kiko samen met mijn moeder. Ik laat hier alleen de dingen zien die ik betaald heb. Mijn moeder heeft alle douchegels, deo's, etc. betaald. Buiten deze beautyproducten kocht ik ook nog wat sportartikelen en kleren, maar die ga ik niet laten zien aangezien je kleren toch nooit goed ziet op foto's. Klik snel op 'Meer lezen' voor mijn aankoopjes!!
Je ziet op de foto hierboven van alverde een körperbutter of terwijl een bodybutter. Dit is een limited editie en deze ruikt heerlijk naar aardbeienyoghurt.Daarnaast zie je ook een lippenbalsem van balea en ook dat is een limited editie. De bodybutter was €1,45 (als ik het goed heb) en de lippenbalsem €0,85. 


Dan zie je rechts een reinigingsmelk want die had ik hard nodig!! Deze was €0,75. Dat is toch geen geld??? Dan links zie je een bodyspray of een bodysplash in de geur mango mambo. Ook deze bodyspray is een limited editie en deze was €1,95.

Dan kocht ik 2 kwasten. Rechts zie je de concealer kwast en links zie je een wenkbrauw borsteltje. De concealer kwast was €3,95 en het wenkbrauw borsteltje kost €1,15.

Dan kocht ik van p2 een foundation. Deze beloofd ontzettend mat te zijn. Wat ik wel heel fijn vind aangezien mijn huid nog wel is wil glimmen. Ik heb de kleur 010 matte shell en deze foundation kostte me €4,95.

Dan kocht ik drie lipsticks. 1 van Kiko en 2 van p2. Rechts zie je de smart lipstick van kiko in de kleur 903 en deze was €3,90. In het midden zie je de sheer glam lipstick van p2 in de kleur 014 The wedding planner. Deze lipstick was €1,95. En dan helemaal links zie je de pure color lipstick in 059 Copa cabana Ook deze was €1,95. No worries, ik ben van plan om van alle drie de lipsticks een review te schrijven!!

Dan 2 andere lipproducten, net geen lipsticks en net geen lippenbalsems. Lippenbalsem met een kleurtje? Je ziet rechts van p2 de secret gloss lipstick in de kleur 020 Secret letter en links zie je de Kiko kiss balm in 03 tutti frutti en als het goed is staat hiervan het review al online voor dit artikel online komt.


Dan kocht ik een oogschaduw van Kiko. Dit is de kleur 135 en deze was €2,90.

 
Dan kocht ik een blush uit een limited editie van Kiko. Of eigenlijk zijn het 2 blushes. Deze blush komt uit de limited editie van Sun lovers blush. En wees nou eerlijk: wat een prachtig product!! Ik koos de kleur 04 Atlantic Camellia. Deze blush kostte me €13,90.

Dit waren alle beautyproducten die ik kocht. Er komen van veel producten nog reviews aan!! Ik hoop daat het leuk was om te zien.

1 opmerking:

  1. Wat leuk dat je op mijn blog hebt gekeken. Leuke blog hebben jullie, goed bezig meiden.

    BeantwoordenVerwijderen