woensdag 14 mei 2014

Review: Lipstick mix P2 - Melissa

In Duitsland kocht ik ook 3 lipproducten van P2, zoals je al kon zien in mijn shoplog. Mocht je die nog niet gezien hebben, klik hier om er heen te gaan. De lipproducten van P2 zijn echt heel cheap, dus mocht je bij onze buren zijn neem dan zeker een kijkje bij het enorme(!!!) schap van P2. Klik snel verder voor mijn reviews.

Sheer glam lipstick 014 The wedding planner
Bij het eerste DM filiaal waar ik kwam viel deze beauty me al op. Maar toen ik de laatste die er lag wou pakken bleek die al aangetast te zijn. Dus ik liet hem liggen. Gelukkig bezochten we nog een ander filiaal en daar lag nog een mooie nieuwe lipstick. Die nam ik mee. 

De vormgeving vindt ik eerlijk gezegd niet geweldig. Het is een rode glimmende verpakking, die snel vies wordt en moeilijk te fotograferen is. De verpakking is wel stevig en werkt voor de rest prima. 

Hier boven zie je de kleur. Een lief zacht roze nude kleurtje. Precies wat ik zocht. Ik heb veel fellere lipsticks, maar was ook wel toe aan wat zachtere kleurtjes. Deze leek me wel een geschikte toevoeging aan mijn collectie. 

De lipstick smeert fijn en is lekker zacht. Hij blijft redelijk goed zitten maar na een drankje en een hapje moet je hem echt wel opnieuw aanbrengen. Maar voor dat kleine prijsje smeer ik hem graag nog een keer op!!

Secret gloss lipstick 020 secret letter
Of je dit echt een lipstick noemen kan, dat weet ik niet. Het is eerder net zoiets als de kiss balm van kiko, die ik hier liet zien. Wel was ik erg benieuwd naar dit product. 


Ik vind de verpakking erg leuk. Grappig. Niet zo'n simpele doorsnee verpakking, al oogt 'ie wel een beetje goedkoop. Maar hij is ook goedkoop, so what's the problem. De verpakking is niet slap maar heel sterk kan je 'em ook niet noemen. Ik zou hem iniedergeval niet keihard op de grond gooien, want dan denk ik dat je daar een kapotte verpakking aan overhoud en dat is zonde. 


Ik koos de kleur 020 Secret Letter. Een zachtroze kleur. Een kleur die ik bijna altijd als eerste in mijn handen heb. Ik hou van dit soort kleurtjes. Ook dit is een lekkere everyday kleur.


De lipstick (zoals P2 het zelf noemt) bevat wel wat grove glitters. Gelukkig blijft hier op je lippen weinig van over. Ik vind het trouwens altijd vet mooi als lipproducten zo'n stick hebben inplaats van wat de meeste lipsticks hebben en wat ook de anderen twee lipsticks hebben.


Ik vind dit persoonlijk meer een lipbalsem, wat ik eigenlijk juist wel fijn vindt. Hij is lekker romig en ook deze smeert fijn. Hij blijft ook echt wel goed zitten, al trekt 'ie na een tijdje wel wat in de lijntjes. 

Pure color lipstick 059 Copa cabana
Ik had al een andere kleur uit deze lijn. Een fijne substantie. Dus ik wou er nog 1 halen. Deze kleur deed me heel erg aan de zomervakantie denken en daarom was dit het eerste product wat gelijk mijn mandje in ging. 

De verpakking is hetzelfde als de rode die ik als eerste behandelde. Ook zilver wordt snel vies en ook zilver is moeilijk op de foto te krijgen. Al is het makkelijker als rood. Ik had graag een matte huls gezien, maar het gaat natuurlijk om de lipstick zelf.


Zoals ik al zei deed deze kleur me gelijk aan de zon denken, aan zomervakantie, ook door de naam. Dit leek me een perfecte kleur voor in de zomer. Mee op vakantie.


Hier zie je de kleur. Het is een beetje een donkere koraalkleur. Erg mooi. De substantie is erg fijn. Hij is lekker zacht en romig net als de anderen twee. Hij blijft erg goed zitten en is een stuk beter gepigmenteerd als de andere twee. 

Swatches
Zoals je op de foto hieronder ziet. Is Copa cabana ontzettend goed gepigmenteerd. De andere twee wat minder. Maar je kan ze alsnog fijn opbouwen op je lippen en ergens is het ook wel fijn dat je niet gelijk een knal aan kleur op je lippen heb maar zelf kan kiezen hoeveel je wilt. 
Links naar rechts: Copa cobana - Secret letter - The wedding planner

The wedding planner

Copa Cabana

Secret Letter

Info
Prijzen: Pure color lipstick €1,95, Sheer glam lipstick €1,95, Secret gloss lipstick €2,95
Tekoop bij de DM in Duitsland. 

Conclusie
Ik zou secret letter het snelst pakken. Copa cabana is niet helemaal mijn kleur, teveel oranje en te weinig roze. Alle drie trekken ze wel wat in de lijntjes. Toch zou ik voor de prijs die je er voor betaald een kijkje nemen tussen deze lijnen mocht je in Duitsland zijn. 
Van links naar rechts: The wedding planner, Copa cabana, Secret letter.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten