vrijdag 23 mei 2014

Review: Kiko smart lipstick 903 - Melissa

De eerste keer dat ik naar Kiko ging.. Natuurlijk had ik al op de site gekeken wat ik graag wou hebben. Ze hebben een heleboel verschillende soorten lipsticks. Ik koos gewoon voor de meest simpele. De smart lipsticks. Één kleur viel me gelijk op. Die kleur koos ik. Klik snel op 'Meer lezen' voor de rest van het artikel.

Dit is de kleur 903. Helaas staat op de verpakking geen naam. Maar op de site heeft 'ie wel een site. Namelijk: Candy Rose. Op de site lijkt dit een heel lichtroze lipstick, maar in het echt is dat toch wel iets anders.

De vormgeving
Ik vind de vormgeving mooi. Strak, chique. Ik hou er wel van en dan te bedenken dat dit de goedkoopste soort lipstick is. Ik vind hem totaal niet goedkoop ogen. Het is een stevige verpakking. De lipstick zelf
De kleur is prachtig. Ik vind de substantie van de lipstick ook erg fijn. Heel zacht, maar niet té zacht. De lipstick blijft erg goed zitten en voelt heel prettig aan op je lippen. Je voelt de lipstick bijna niet zitten, erg fijn. De lipstick is op je lippen redelijk subtiel en het is echt een my lips but better kleur. 

Swatches
Zoals je kunt zien is de kleur echt prachtig. Volgensmij staat zo'n kleur bij bijna iedereen wel. I'm loving it!!!  

Info en voordelen/nadelen
Prijs: €3,90. Bevat 3,5 gram. Tekoop bij ons buurland Duitsland of via http://www.kikocosmetics.eu/

Voordelen:
+ Zit prettig
+ Fijn prijsje
+ Blijft goed zitten

Nadelen:
- Je moet de kleur wel opbouwen, maar dat kan ook een voordeel zijn dus..  Conclusie
Ik ben fan!! Mocht ik Kiko nog eens bezoeken dan neem ik er zeker nog één mee of meer... Wat een fijne lipstick voor een fijn prijsje!

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een prachtige zomerse kleur. En de pigment op je lippen ziet er ook super goed uit. Mooie nieuwe aanwinst <3

    BeantwoordenVerwijderen