zondag 18 mei 2014

Review: Kiko life in rio blushes 04 Atlantic Camellia - Melissa

Deze prachtige blush(es) zag ik al op de site. Toen ik in de kiko stond vielen ze me weer op en vrijwel direct besloot ik dat 'ie met mij mee ging. Ik ben ook erg gevoelig voor de vormgeving van producten. En deze blush is natuurlijk gewoon een pareltje. Alleen het doosje waar die in zit al. Klik snel verder!!

De vormgeving
PRACHTIG. Ja serieus??? Ik denk dat dit toch wel de mooiste blush is uit mijn collectie. Alleen de verpakking al. En dan als je hem opent is 'ie nog veel mooier!! Het is een stevig, wel heel groot, doosje. Die makkelijk opent en een groot spiegeltje heeft.

De blushes zelf
De verpakking bevat 2 heel verschillende kleuren. De linkerkant die meer neigt naar bruin/oudroze en de rechterkant wat echt een lief roze kleurtje is. Ik vind het fijn dat ze twee totaal verschillende kleuren hebben gekozen. De linkerkleur is ook echt wel bijzonder. Geen standaard blush kleur. Zelf had ik hem dan ook niet snel gekozen, maar wat een beauty. 

De blushes brengen fijn aan, al bevatten ze redelijk wat pigment en moet je er dus wel mee oppassen. Tenzij je eruit wilt zien als Bassie dan zou ik los gaan met de poeder. Ook leuk natuurlijk. Ik vind de blush ook zo prachtig omdat de linkerkant blauwe tonen bevat.

Swatches
Zoals je ziet zijn beide kleuren goed gepigmenteerd en zijn ze beide erg mooi. Beide zijn redelijk mat, wat ik ook wel fijn vind aangezien de meeste blushes toch wel wat shimmer bevatten in mijn stash. Dan is dit weer is wat anders toch?? 


Info en voordelen/nadelen
Prijs: €13,90. Tekoop bij de buren of op http://www.kikocosmetics.eu/

Voordelen:
+ 2 blushes in één.
+ Prachtige (en handige!!) verpakking

Ik vind niet dat er nadelen zijn. 14 euro betaal ik graag voor deze 2 prachtige kleuren.

Conclusie
Kopen die handel!! Deze blushes zijn gewoon geweldig en ik vind 14 euro voor twee prachtige kleuren ook best meevallen. 


2 opmerkingen:

  1. Prachtig. Ik kan niet wachten tot ik weer bij Kiko kan shoppen op vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig! Ik heb deze ook, maar dan een andere kleur.. Wauwie <3

    BeantwoordenVerwijderen