vrijdag 9 mei 2014

Review: Kiko kiss balm 03 Tutti frutti - Melissa

Mijn eerste review uit Duitsland. Kiko is ook online te kopen, so no worries. Ik had bij iemand een heel positief review gelezen over deze kiss balm en toen ik hem zag liggen moest ik er natuurlijk ook één meenemen. Ik koos voor de kleur 03 Tutti fruttie. Een roze kleurtje. Klik snel op 'Meer lezen' voor mijn review.

De vormgeving
Tof!! Ik vind de lipbalm er echt heel leuk uitzien. Rood glimmend, en ook het doosje waarin de lipbalm zat zag er zo uit. Erg leuk. De lipbalsem is gewoon omhoog te draaien en de verpakking ligt lekker makkelijk in je hand. 

De lipbalsem zelf
Er waren (als ik het goed heb) 5 kleurtjes. Ik koos dus voor deze kleur. De lipbalsem is toch wel goed gepigmenteerd! De kleur is prachtig en natuurlijk en de lippenbalsem voelt lekker zacht aan. Hij smeert ook fijn. Dit is echt zo'n lekkere balsem die je even snel opsmeert en die ook nog een leuk kleurtje bevat. Ook bevat deze balsem spf 15! Handig voor de zomer.


Swatches
Zoals je hieronder ziet bevat 'ie echt wel veel pigment voor een balsem. Het is echt een leuk simpel kleurtje die overal bij past en bij iedereen mooi staat. I like!!! 

Info & voordelen/nadelen
Kiko is tekoop bij ons buurland Duitsland en online op: http://www.kikocosmetics.eu. Bevat 3 gram.

Voordelen:
+ Zacht
+ Gepigmenteerd
+ Mooi kleurtje
+ Blijft goed zitten

Nadelen:
- 6,90 voor een lippenbalsem vind ik toch niet heel goedkoop.
Conclusie
Dit is een fijne lipbalsem en ik zou hem zeker meenemen mocht je naar kiko gaan of van plan zijn er wat te bestellen. Verder is die niet heel bijzonder, wel fijn!! 
8 opmerkingen:

 1. Hij ziet er mooi en shiny uit! Alleen niet erg goedkoop inderdaad..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw mooi kleurtje, zo'n kleur staat iedereen wel geloof ik!
  Ik volg jullie nu op bloglovin (:

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, en leuk dat je ons volgt! :)
   xxx

   Verwijderen
 3. Ik ben dol op Kiko, goede review!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Leuk dat je het merk ook kent :)

   Verwijderen
 4. mooie kleur meid liefs en een goed weekend x

  BeantwoordenVerwijderen