zondag 4 mei 2014

Review: Fake(!!!) too faced boudoir palette - Melissa

Ik kwam zoveel enthousiaste reviews tegen over de buy off palettes van buyincoins.com. De nep naked palettes, neppe too faced palletes. Ik koos voor dit too faced palette en het naked basics (komt geen review van, brak gelijk, en palette krijg ik zelf niet open.) Maar dit palette wil wel open en dus kan ik hem vandaag laten zien!!
Ik heb het echte palette niet, maar ik heb wel research gedaan naar het echte palette. De buitenkant is redelijk hetzelfde. Al is het echte palette een iets andere kleur. Maar ook in dit palette zit de 'How to glamour guide' en die zit ook in het echte palette! 

Achter de glamour guide zit een spiegeltje. Handig voor op reis. Het blaadje/boekje is trouwens erg leuk. Er staan de verschillende looks op + hoe je ze maken moet!

Er zijn van boven naar beneden 3 rijtjes, 9 kleuren in totaal. Ieder rijtje is bedoeld voor een look. Al kan je de kleuren natuurlijk ook gewoon door elkaar gebruiken. De namen van de kleuren zijn hetzelfde als in het echte palette. De kleuren zijn overigens wel anders. Zo is sugar walls in het echte palette matt en in dit palette duidelijk shimmery. En ik denk eerlijk gezegd zelfs dat fuzzy handcuffs en sugar walls in het echte palette gewoon gewisseld zijn.


De swatches!! Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd, behalve fuzzy handcuffs en garter belt. Ookwel: de matte kleuren. De oogschaduws zijn wel een beetje kruimelig, dus hier moet je mee oppassen. 

Van links naar rechts: In the buff, Satin sheets, Birthday Suit, Fuzzy handcuffs, Sugar Walls, Lap Dance, Voulez-Vous, Garter Belt, French Tickler.

Het palette sluit alleen niet goed. Maar ondanks dat is dit een heel leuk (nep) palette. Het echte palette kost €41,90. Deze neppe kostte me maar €4,60. Tekoop bij buyincoins.com. Bij mij duurde het iets meer als 2 weken voor dit en het andere palette binnen waren.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten