woensdag 7 mei 2014

Review: Dagcrème L'oréal Paris Skin Perfection - Floor

Ik zocht al zoooo lang naar een goede dagcrème, eentje die mijn huid goed hydrateerd, maar niet zo erg dat mijn huid vet wordt. Toen ik een tijdje geleden in de Kruidvat was om mascara te kopen met een vriendin kwam ik deze dagcrème tegen: Skin perfection dagcrème van L'oréal Paris.

Deze crème beloofde mijn poriën te verkleinen en mijn huid optimaal te hydrateren. Ook stond er dat er dat de roodheid van mijn huid minder zou worden. 
Benieuwd wat ik van deze  crème vond? Lees dan verder.


De looks
Het doosje waar het glazen potje inzit vond ik erg mooi, het is helemaal roze en het glimt, maar het glimt mooi. Alles staat er ook goed op aangegeven, het is een simpel, handig en mooi doosje.
Het potje zelf is dus van glas, dit maakt het echt een mooi potje vind ik. Het geeft het een luxe uitstraling. Ook glanst de deksel heel erg, deze is echt felroze en als je je licht erop schijnt wordt je echt verblind. Dit is misschien een beetje to much maar het staat wel leuk. Zoals je op de onderste foto ziet geeft het door het licht ook een roze weerspiegeling.De crème
De crème zelf is ook roze van kleur, maar niet felroze. Het is een hele lichte kleur. Het ruikt echt heerlijk, heel fris, en een beetje bloemig. Dit vind ik heel fijn. 


De crème voelt een beetje nattig en vet aan, dit is eerst niet fijn maar als je het op je huid aanbrengt strekt het snel in. Eerst is het ook een beetje plakkerig. Als je het aanbrengt 'koelt' het als het ware je gezicht en je voelt dat het iets doet. Na het aanbrengen voelt mijn huid gehydrateerd en het 'trekt' minder. Dit heb ik vaker (dat mijn huid 'trekt'), hiermee bedoel ik dat mijn huid droog en strak aanvoelt, alsof het zo kan scheuren. Deze crème lost dat in iedergeval op. 


Dat de crème mijn poriën minimaliseert daar ben ik nog niet zo zeker van. Mijn huid is zich na het gebruiken van deze crème niet opeens veel mooier gaan gedragen, zo ging mijn roodheid totaal niet weg en qua puistjes zag ik ook geen verschil. Mijn poriën zag je wel minder goed, maar ze waren niet verdwenen. 


Info en voor- & nadelen
Prijs: €14,99, het is niet de goedkoopste dagcrème maar in het potje zit 50 ml, en hier doe je dus best wel lang mee. Ook is het als je een hydraterende crème zoekt echt een fijne dagerème.

Voordelen:
+ Je kan hem ook als handcrème gebruiken voor droge handen
+ Hij hydrateerd echt supergoed
+ De crème ruikt heerlijk fris
+ Mooie verpakking
+ De crème is ook voor je nek te gebruiken

Nadelen:
- Als je na de crème (zonder gelijk na de crème primer te gebruiken) de bb-cream van dezelfde skin perfection lijn van L'oréal aanbrengt blijft de bb-cream niet zitten.
- Het is een vrij dikke crème dus je gebruikt al snel te veel
- Het verkleint de poriën niet heel zichtbaar, maar werkt samen met een poreminimiser perfect (ook tegen puistjes en roodheid).


Conclusie
Als je een droge huid hebt is deze crème heel fijn, hij ruikt heerlijk en trekt vrij snel in. Samen met een pore minimiser werkt hij ook nog is supergoed tegen zichtbare poriën en tegen roodheid en puistjes. 

extra
Mijn pore minimiser en primer is van Kiehls: Rare earth pore minimising lotion.
Deze is te koop bij de Bijenkorf voor €18,00. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten