zaterdag 31 mei 2014

Mijn everyday bakje! - Melissa

Vandaag ga ik mijn everyday bakje laten zien! Al gebruik ik het niet allemaal iedere dag of uberhaupt vaak. De lipglosses zitten erin op het op te vullen en de lipsticks ook. Al zijn 't wel m'n mooiste lipsticks. Ook gebruik ik oogpotlood en eyeliner de laatste tijd niet meer zo vaak. Maar ze zitten er wel in!

Essence - all about matt! fixing compact powder 
Als eerste deze transparante poeder van Essence. Erg fijn. Gaat wel snel op, zoals je ziet zit er dan ook een dikke pan in. Helaas heeft de kruidvat er een sticker op gedaan en dat heeft zie je helaas nog steeds.. 

 Essence kabuki kwast en Catrice revoltaire smokey eye palette
Je ziet de kwast staan waarmee ik de poeder aanbreng en ook het palette waarmee ik mijn wenkbrauwen doe. Helaas zit er in mijn wenkbrauwpoeder ook al een dikke pan en helaas is het palette LE.... De kwast is erg prettig en erg cheap.


 Revlon lipgloss 180 Pink pop, Rimmel apocalips 101 Celestial, Bourjois effet 3D in de kleur 24.
Raar... de lipglosses hebben ongeveer dezelfde kleur... nee oké. Ik vind gewoon dat zulke kleuren mij het leukste staan, het is dus ook niet heel toevallig dat dit mijn 'favorieten' lipglosses zijn. 

Catrice camouflage cream - 010 Ivory.
Deze concealer kent iedereen wel. Het is de welbekende concealer van Catrice. Deze dekt heel erg goed en is hééél erg fijn. Deze concealer gebruik ik wel écht bijna iedere dag.

Mac lovelorn, Bourjois shine editie 27, Kiko smart lipstick 903, Mac Speed diall
Mijn twee mac lipsticks die ik geweldig vind, maar bang ben om op te maken. Mijn bourjois lipstick die ook prachtig is, heel zacht roze en nog een lipstick van kiko, die ik de afgelopen tijd al vaak genoemd heb. Klik hier voor het review van de kiko lipstick en klik hier voor het review van Mac lovelorn.

Vera valenti oogpotlood, Essence stays no matter what waterproof 
eyeliner pen, Essence lash & brow gel mascara
Je ziet vieze producten, sorry voor dat.Ik gebruik de lash & brow voor mijn wenkbrauwen. De eyeliner pen vind ik fijn, al gebruik ik de laatste tijd niet zoveel eyeliner meer, en het potlood is ook prima. Hoe vies 'ie ook is. 

Essence get big lashes!, Rituals perfection volume mascara, Infinity woman false lash effect 
De mascara van infinity is zo dirty. Maar hij is wel fijn in gebruik. Dan de rituals mascara en die van essence, die zijn beide bijna op. Waren beide wel erg fijn!!

Maybelline fit me foundation en concealer
Ik vind deze producten van de fit me collectie van Maybelline zo prettig! Ik wil eigenlijk ook nog de foundation stick halen. De concealer is helaas ook bijna op. 

Essence gel eyeliner 01 Midnight in paris
Deze eyeliner is echt heel goed. Maar volgensmij uit het vaste assortiment gehaald. Hoe stom! Ik heb deze al een hele poos en hij is nog steeds niet uitgedroogd! 

Dit waren de producten die in het bakje op mijn vanity staan. Hopelijk was het leuk om te zien. 

Bedankt voor het lezen!

1 opmerking: