maandag 19 mei 2014

Lifestyle: Places I still wanna go - Melissa

Iedereen heeft wel plekken waar ze graag heel willen. Op dit moment heb ik vier plaatsen waar ik echt heen MOET. Maar ook een heleboel plekken die ik graag zou willen zien. In dit artikel deel ik ze met jullie. Binnenkort kan ik er al twee van mijn lijstje halen! Klik snel op 'Meer lezen'
TumblrTumblr
Als eerste de vier plekken die ik ooit moet bezoeken:
- Stratford, Canada:
Dit is de stad waar Justin Drew Bieber opgroeide. Ik wil vooral naar het plekje waar Justin vroeger altijd speelde voor geld.
kidrauhl

- Alnwick Castle (zweinstein), Engeland:
Dit is het kasteel van Harry potter. En als potterhead wil ik dat kasteel natuurlijk graaaag bezoeken. Helaas ligt dit kasteel ver buiten london. Wel zijn er andere plekjes uit HP in London. Ook die wil ik graag bezoeken.

- Harry potter locaties, Schotland
Ook in Schotland zijn er een heleboel Harry potter locaties die ik bezoeken wil. Het meer van Harry potter en de vuurbeker bijvoorbeeld. Ook het viaduct waar ze met de trein altijd over heen gaan ligt in Schotland.
Solo chicas | via Facebook

- Times square, New York.
Dit is een stad waar ieder meisje denk ik wel heel wilt. De stad van het shoppen. Times square lijkt me gewoon heel erg vet. Ik wil gewoon een keer naar New york city. Ja, ik ben jaloers op Floor!!! 

Dan heb ik ook twee plekken die ik snel genoeg kan afstrepen: 
- Curacoa 
Yes babey, ik ga in de zomervakantie naar Curacoa!!! Ik kan nu al niet wachten.
💕
- London
Ik ga binnenkort naar London met school, naar London wil ik al heel lang. Ook heb ik met m'n moeder afgesproken dat ik volgend jaar met haar naar London ga! 

Plekken die ik ook graag nog bezoeken wil:
- Mexico
- Bora Bora
- Los Angeles
- Ibiza
- Barcelona
- Dubai
- Bali
- Aruba

Er zullen vast nog veel meer plekken zijn, waar ik nu even niet opkom. En waarschijnlijk kan ik ook niet al deze plekken bezoeken. Zo zijn veel van de plekken (Dubai bijv.) ook verschikkelijk duur. En hoe graag ik het ook zou willen, ik ben niet ongelooflijk rijk. 

Waar wil jij nog graag heen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten