zaterdag 3 mei 2014

Shoplog: Kruidvat 1+1 gratis - Melissa

Natuurlijk moest ik ook even kijken bij deze geweldige actie van het kruidvat!! Want serieus, hier kan je zo erg mee besparen en het is zo chill. Ik had graag nog meer gekocht, maar ik moest me inhouden, want ik ga ook nog naar Duitsland en over een tijdje naar London! Klik snel op 'meer lezen' voor mijn aankoopjes.

Als eerste haalde ik de l'oreal l'extraordinary liquid lipstick in de kleur 101 rose melody.  Deze kost eigenlijk €15,99. Normaal zou ik dit er waarschijnlijk niet voor neer leggen. Ik vind de lipstick een beetje branden en niet prettig zitten. De kleur vind ik wel geweldig. Maar dit is natuurlijk alleen mijn eerste indruk.
Dan kocht ik ook het NYC color wheel in translucent highlighter glow. De naam vind ik apart. Je zou toch denken dat dit een bronzer is. Ik heb hem daar dan ook voor gekocht. Ik had deze namelijk gezien bij Lotte haar favorieten. Maar bij mij komt er weinig pigment af, heel weinig. Deze kost normaal 4,99.
Dan wou ik ook graag de Catrice baked eyeshadow van de LE Haute future. Ik vond deze kleur zo bijzonder en pretty. En mijn moeder had 3 producten dus mocht ik deze in haar mandje gooien. De kleur is prima gepigmenteerd en de verpakking is pretty. Normaal kost deze oogschaduw €3,89. 
Dan kocht ik nog een oogschaduw van catrice. Dit is de absolute eye colour in de kleur 750 New in Brown. Ik vond deze er heel mooi uit zien in de winkel en hij is ook goed gepigmenteerd. De absolute eye colours zijn €2,89 per stuk.

Als laatste kocht ik de stay natural concealer van essence. Omdat ik dacht dat ik deze fijn vond, maar ik zocht net mijn ''review'' op en ik bleek hem niet fijn te vinden. Maar oké, ik ga hem dan toch nog maar een keer op maken. Deze kost €1,99.

Dan een full face foto. Op deze foto heb ik alle 4 de producten gebruikt behalve de stay natural van essence.Andere gebruikten producten:
- E.l.f studio blush twinkle pink - review
- Essence all about matt! fixing compact powder
- Rituals perfection volume mascara
- Essence colour&shine eyeshadow 11 mercurios
- E.l.f healthy glow bronzing powder - review
- Catrice revoltaire smokey eye palette
- Catrice camouflage cream 010 Ivory
- Maybelline fit me foundation 120
- Essence stays no matter what waterproof eyeliner pen
- Maybelline fit me concealer 15
- Essence lash & brow mascara
1 opmerking: