zondag 25 mei 2014

Favourite 5 things at the moment #1 - Melissa

Dit is iets wat ik vanaf nu vaker wil doen, vandaar dat ik dit maar gelijk een deel 1 noem. Ik laat hierbij mijn 5 favorieten dingen zien. Dit wil ik gewoon iedere keer doen als mijn favorieten compleet veranderd zijn. Het zullen vooral make up producten zijn, met zo af en toe wat eten, kleding, muziek of verzorgingsproducten. Maar ik wil maar 5 producten kiezen iedere keer, en da's lastig!!


 Als eerste de maybelline fit me foundation. Deze heb ik in de kleur 120. Deze foundation is gewoon héél fijn. Hij blijft erg goed zitten. Smeert lekker uit. Ben je nog opzoek naar een goede foundation? Kijk zeker eens naar deze. Ze hebben ook nog een lichtere kleur.
 Dan dit prachtige oogschaduw quattro van Essence. Dit is het welbekende pallette in de kleur 05 to die for. Ik heb zoveel prachtige palettes maar toch pak ik iedere keer dit redelijk standaard palette. Want deze is gewoon heel erg prettig. Het zijn allemaal kleurtjes die me aanspreken en ze zijn geweldig goed gepigmenteerd.

Dan een lipstick van kiko. Je kunt het review hier vinden. Dit is gewoon een hele mooie kleur. Een beetje donkerroze maar heel goed draagbaar. Geeft veel pigment af en de huls is gewoon mooi simpel. Ook betaal je voor deze lipstick een fijn prijsje.

Dan één eet product. Namelijk de crazy sours skittles. Deze zijn volgensmij(!!) niet te koop in Nederland. Of iniedergeval niet overal. Ik heb ze wel eens gezien in Nederland, maar ik weet het niet zeker. Maar hoe dan ook, deze zijn zo lekker!! Gewoon een explosie aan smaak, lovin' it!!

Dan koos ik ook nog een product voor mijn haar. Ik gebruik deze spray van andrélon iedere ochtend voordat ik mijn haar kam. Het is namelijk een anti clit spray maar ook met een verzorgende functie. Aan het begin moest ik erg wennen aan deze spray, maar ik vind hem nu erg fijn!!

Dit waren mijn 5 favoriete dingen van dit moment. Vinden jullie dit leuk om zo af en toe te zien??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten