dinsdag 27 mei 2014

Fashion: My favourite clothes - Floor

Iedereen heeft wel een shirt die je bijna elke dag aan wilt, je favoriete shirt dus. In dit artikel laat ik mijn favoriete kleren zien. Benieuwd? Klik gauw op meer lezen.Sportbroekje American Apparel


Als ik s'middags van school kom, doe ik gelijk mijn skinny uit en doe ik dit zachte broekje aan. Ik kocht hem in New York (klik hier voor de shoplog) bij de American Apparel voor 22$, dat is ongeveer 16 euro.

Broekje Only jeans


Ik had vroeger (op de basisschool) één favoriete broek, daar komt dit broekje vandaan. Ik had hem heel vaak aan en vond de kleur heel mooi, maar dit was een paar jaar terug, dus ondertussen werd de broek te kort. Toen heb ik hem gekipt tot dit broekje. Ik krijg er altijd complimenten over, en zelf vind ik hem ook nog steeds heel fijn. De broek was van Only jeans, wat hij koste weet ik niet meer. 

Shirt Monki


Altijd als ik een Monki-winkel zie, moet ik er in. Dit was ook zo in Amsterdam, waar ik dit shirt kocht. Ik vind het wel altijd moeilijk om bij de Monki de goede dingen te passen, want ik vind dat je je bij hun kleren altijd moet afvragen hoe ze je staan. Na een paar kleren gepast te hebben, maar geen leuke dingen gevonden te hebben, zag ik dit shirt naast de kassa in een rek hangen, ik moest hem nog even passen. Toen ik hem aandeed vond ik hem gelijk al heel leuk, ook omdat ik al heel graag iets met panterprint wilde hebben, maar niet iets wat heel opvallend was. Ik heb dit shirt zo vaak aan, gewoon naar school, maar het is ook heel leuk voor specialere gelegenheden. Hij koste 25 euro.

Houthakkers-blouse H&M


Op de foto ziet deze blouse er heel lomp, groot en lang uit, maar als ik hem aanheb valt dit wel mee. Hij is wel vrij lang, dus ik vouw en knoop hem meestal een beetje aan de onderkant en draag hem dan met een riem. Ook thuis draag ik hem als een soort vest, hij is vrij dik en warm. Ik kocht hem gewoon bij de H&M voor 20 euro dacht ik.

Hemdje H&M


Dit jaar met kerst moest ik last minute nog een jurkje hebben, ik had een zwart rokje gevonden en moest nu nog iets voor daarboven hebben. Toen kwam ik bij dit hemdje uit. Ik heb wel heel veel normale zwarte hemdjes, maar doordat deze een kanten bovenkant heeft is hij toch iets specialer dan een normaal hemdje. Hij was ongeveer 7 euro. 

Shirt Bershka. 

Mijn stijl is best wel basic, dus toen ik dit shirt zag dacht ik: laat ik me collectie aanvullen!! Ik draag zulke dingen gewoon graag. Ook donkerblauw draag ik graag, dat vind ik mooi bij m'n haar staan. Hij kostte €15. 

Shirt Sutherland& Jaxon
Dit shirt is ook basic. Ik kocht hem als onder shirt. Maar draag hem nu ook gewoon. Het is gewoon een simpel zwart shirt matcht mooi met Jaxon die je ook op de foto ziet. Één van Melissa's katten. Ik kocht dit shirt bij de Sting voor ongeveer €12.

Hemdje H&M 

Dit bordeaux rode hemdje kocht ik bij de H&M voor €3. Hij was in de uitverkocht en hemdjes kan je altijd wel aan of ergens onder dragen.

Trui Abercrombie & Fitch
Ik paste deze trui als een soort grap omdat 'ie zo fel is. Maar hij stond eigenlijk heel leuk en hij zat echt heel lekker en hij heeft hele lange mouwen wat ik ook fijn vind. Abercrombie is wel duur, en daarom was deze trui dan ook 60 euro. 

Croptop Amy&Ivy 
Ook dit shirt paste ik voor de grap omdat ik nog geen crop top had. Maar ook deze vond ik eigenlijk heel leuk staan. Ik zag dit shirt bij de Sting. Hij was 15 euro.

Wat ik leuk vind aan deze kleren is dat ze allemaal verhalen hebben. Ik draag de kleren heel vaak en het zijn de kleren waar ik me het fijnst in voel. 

Bedankt voor het lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten