woensdag 28 mei 2014

Even voorstellen: Nena - Melissa

Sinds kort hoort deze merrie bij mijn familie. Haar naam is Nena en Nena is een tinker. Deze merrie is 16 jaar oud en hebben wij overgenomen van Ipse. Ze stond daar als manegepony maar kon niet tegen de mensen. Mijn moeder werkt daar als vrijwilliger en was opslag verliefd.

Hoelang we haar nu hebben?? Ik zal eerlijk zijn: ik heb geen idee!! Ik denk zo'n 3 maandjes?? Misschien 4? Aan 't begin was ik het er helemaal niet mee eens dat mijn moeder zo'n gekke tinker had gekocht van 16! Maar nu ben ik toch wel een beetje verliefd geworden op d'r. Ik ben dol op springen en wil toch ook wel wat dressuur rijden en een tinker is toch meer geschikt voor buitenrijden.  Nena is ontzettend verkeersmak!! En dit is zo'n fijn gevoel. Je hoeft niet bang te zijn dat ze snel schrikt. En kan gewoon op je gemakje een ritje maken in 't bos of in de wijk en dat is heerlijk!! Dressuur vind ze moeilijk. Ik denk ook niet dat het nog echt gaat lukken om daarop te trainen aangezien ze al 16 is. Maar gelukkig was ik toch niet van plan om wedstrijden te rijden. En guess what: ze kan springen en ze vind het nog leuk ook!!


Nu ben ik erg blij en ik vind het heerlijk om wat leuks met d'r te doen!! Ik heb het gemist. Sinds mijn vorige paard Torenzo overleden is heb ik niet veel meer gereden. Iedere week een halfuurtje ergens anders. Maar dat is toch niet hetzelfde. Ik rij Jobke ook nog steeds en nu dus ook deze topper. 


Ik zal Tor niet vergeten, maar ik ben toch ook verliefd geworden op Nennerd (zo noem ik haar vaak)!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten