dinsdag 6 mei 2014

Stash: flash Essence deel 1: Lips - Melissa

Eerder kon je al mijn Catrice stash zien. Nu is Essence aan de beurt, en bereid je voor: ik heb héééél veel essence. Het merk waar ik het meeste van heb is Essence, ongetwijfeld. Vandaag laat ik mijn lipproducten zien!! Klik snel op 'Meer lezen'


 Als eerste heb ik 4 van de 'nieuwe' lipsticks en ohmy ik kom er nu achter dat de foto onscherp is. I'm sorry, maar ik heb geen tijd om een nieuwe te maken. Dus jullie moeten het hier mee doen. Gelukkig heb ik van 2 van de 4 ooit een review geschreven. Klik hier om naar mijn review te gaan.
Je ziet van links naar rechts: 07 Natural beauty, 01 Coral Calling, 10 Cotton Candy en 03 Dare to wear
Dan heb ik 3 stay with me producten. 2 lipglosses en 1 lip cream. Allemaal super prettig!! En ze blijven echt bij je ;)
Van boven naar beneden: 12 material girl, 10 pretty witty, 01 velvet rose

Dan heb ik 3 lipliners van Essence. 1 van een LE. De bovenste is van de ticket to paradise limited editie. Klik hier voor het review. Je vind in dit artikel ook mijn review van de bijbehorende lipgloss die ook hieronder op de foto staat.
Van boven naar beneden: 02 My treasure Island, 08 red blush, 07 cute pink

Dit is de lipgloss van de ticket to paradise LE. De link naar het review staat hierboven. Dit is de kleur 02 my treasure Island.

Dan heb ik nog 3 lipglosses. De bovenste 2 zijn de oude standaard lipglosses van Essence. De XXXL shine lipglosses. De onderste lipgloss is er 1 van de LE breaking dawn van twilight!!
Van boven naar beneden: 19 Nude candy, 022 Nude kiss, 02 Renesmee Red

Dan als laatste nog een lipbalsem! Ik heb er hier nog 1 van, maar waar die is??? Deze is iniedergeval van de LE me & my ice cream en dit is de kleur 02 Icylicious.

Dit zijn dan al mijn essence lipproducten. Ik hoop dat jullie dit kijkje in mijn stash leuk vonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten