zaterdag 19 april 2014

Review: NYC Intense lip colors - Melissa

Deze lip colors zag ik al voorbij komen op een aantal blogs. Ze leken me leuk, dus toen NYC een actie had, nam ik ze natuurlijk mee! Ik koos 2 kleurtjes. 022 Fulton St Fuchsia en 021 Parsons Pink. Ik zet het weer is in een heel duidelijke volgorde. Maar zijn deze lipcolors echt zo leuk en fijn? Klik snel op 'Meer lezen'.

De vormgeving
De lipcolors zien er leuk en schattig uit en je ziet gelijk welke kleur je nou eigenlijk op je lippen gaat smeren! Het systeem is handig omdat je de lipcolors niet hoeft te slijpen. Ze zijn 'twistable' zoals het merk zelf al zegt. Je draait ze dus makkelijk naar boven (en weer terug!!)De lipcolors zelf

Ze smeren super makkelijk en zijn lekker zacht. De feller gekleurde lipcolor blijft erg lang zitten, 021 blijft wat minder goed zitten maar is ook zeker niet slecht.  Het zijn beide van die lekkere potloodjes die je even op kan smeren en die zo zacht voelen als lippenbalsem. Maar dan hebben ze beide een leuk - gepigmenteerd -  kleurtje.

Swatches
Je ziet links 022 en rechts 021. Beiden zijn goed gepigmenteerd. Al vind ik Parsons pink wel heel erg metallic achtig en daar hou ik niet van!!! Minpuntje. Maar er zal vast iemand ergens zijn die het wel mooi vind..


Jammer genoeg...
Brak Fulton St Fuchsia gelijk na deze foto's af en nee, het lag niet aan mij. De potloodjes zijn zo ontzettend dun, dat als je maar 1 keer een heeel klein beetje druk zet, ze breken. Ontzettend jammer. 

Info & Voordelen/Nadelen
Prijs: 3,99. Tekoop bij o.a kruidvat

Voordelen
+ Blijven goed zitten
+ Zijn goed gepigmenteerd
+ Brengen prettig aan

Nadelen
- 021 is een metallic kleur.
- De potloodjes zijn dun en breken daardoor snel
- Bevatten maar 2 gram.

Conclusie
Naar mijn mening zijn deze potloodjes niet echt een musthave en mis je niks als je ze niet hebt. Ik had veel verwacht door positieve verhalen. Maar mijn eigen ervaring is niet al te positief, helaas!

1 opmerking:

  1. Jammer dat Fulton St Fuchsia snel brak! Het leek me een best wel mooie kleur.

    BeantwoordenVerwijderen