dinsdag 22 april 2014

Review: MUA lippenstift shade 7 - Melissa

Ik heb geluk: het MUA schap zit in de kruidvat bij ons in de buurt. Natuurlijk ging ik zo snel mogelijk een kijkje nemen. Eerlijk gezegd, het schap viel me tegen. De prijzen zijn heel verschillend en écht veel boeiende dingen zag ik niet. Ik kocht het undressed palette en deze lippenstift. Hoe bevalt de lippenstift mij? Klik snel op 'Meer lezen'.

De vormgeving
Ik weet niet zeker wat ik van de verpakking vind. Zo op de foto ziet hij er best cheap uit maar in het echt valt het best mee. Het is wel een redelijk stevige verpakking. Toch vind ik de zilvere letters niet heel mooi. Wel is het fijn dat je ziet welke kleur het is. Verder is de verpakking niet bijzonder en springt de lippenstift er daardoor niet uit. 

De lipstick zelf
Wat me gelijk opviel toen ik de kleur in de winkel probeerde is hoe zacht 'ie aanvoelt. Dat is fijn! De lipstick is heel lekker zacht en romig. Het aanbrengen is dus no problem. Het is geen ontzettend longlasting lipstick, maar hij is er ook niet heel snel alweer verdwenen. De lipstick blijft voor zijn prijs prima zitten. Wel trekt hij een klein beetje in de lijntjes. 

Anders is... 

Het dopje waar de kleur op te zien is. Dat is echt een dopje. Je kunt hem eraf draaien en daar zit de kleur ''in''. Ik heb werkelijk geen idee waarom, maar ik vermoed dat het eruit te halen is met een lippenseeltje. Dat zou je dus ook nog kunnen gebruiken. Wat ik niet ga doen, maar het is wel anders als bij anderen lipsticks!!


Swatches
Je ziet hieronder de swatches, zoals je ziet is de lipstick een beetje shimmery. Dat vind ik wel een minpuntje. Maar alsnog vind ik de kleur pretty. 
Met flits

Zonder flits


Info en voordelen/nadelen
Prijs: €2,99. Tekoop bij kruidvat. 

Voordelen
+ Lekker goedkoop
+ Redelijke keus in kleuren
+ Lekker romig en smeert makkelijk

Nadelen
- Beetje shimmery 
- Blijft niet onwijs lang zitten


Conclusie
Ik vind dit een fijne en leuke lipstick vooral voor het prijsje dat je ervoor betaald!! De kleur is mooi, niet spannend, maar gewoon mooi voor overdag. Wel heb ik gezien dat de meningen heel erg verschillen over de lipstick. Maar mijn ervaring is positief! 1 opmerking:

  1. De kleur valt me eerlijk gezegd een beetje tegen. Ik had gehoopt dat hij wat "feller" zou zijn.

    BeantwoordenVerwijderen