donderdag 24 april 2014

Review: e.l.f studio blush - Melissa

Er is al zoveel gezegd over deze blushes. Iedereen lijkt ze geweldig te vinden. Daarom moest ik ze natuurlijk ook proberen. Ik bestelde er 2: Twinkle Pink en Candid Coral. Eigenlijk wou ik nog een aantal kleuren graag. Maar die waren uit verkocht, dus JA. Wat vind ik van deze blushes? Klik snel op 'Meer lezen' voor mijn mening.De vormgeving
De blushes zien er mooi uit. De mat zwarte verpakking zien er luxe uit. I like it!! Je kunt ook goed zien welke kleur je pakt. Ze liggen makkelijk in je hand en ze zijn gewoon mooi. So good job!!

Met flits

De blushes zelf
De blushes zijn fijn gepigmenteerd. Je kunt ze rustig aanbrengen zonder bang te zijn dat je teveel aanbrengt. Ze bevatten genoeg pigment, maar niet teveel. Vind ik altijd fijner met blushes! De blushes zien er mooi, gezond uit op je gezicht. De blushes brengen fijn aan en zijn makkelijk op te bouwen in kleur. 

Twinkle Pink

 
Candid Coral

De kleuren
Twinkle pink is lekker roze met shimmer. Ik hou van zulke kleuren blush!! Hij doet me een beetje aan dainty van mac denken en dat is mijn fave blush. Well bevat hij redelijk wat fall out. 

Candid Coral is vrij subtiel. Een beetje saai zelfs in de verpakking. Maar op je gezicht geeft hij je een hele glowly gezonde look. I like it!!! 

Swatches
Je ziet twinkle pink boven en candid coral onder. Zoals je ziet is candid coral heel neutraal en is twinkle pink echt een lief roze kleurtje. Hele verschillende blushes dus. 


Info en voordelen/nadelen
Prijs: €4,00. Online te bestellen op: eyeslipsface.nl. Blushes bevatten 4,75 gram.

Voordelen:
+ Fijne pigmentatie
+ Fijn prijsje
+ Ligt fijn in de hand
+ Fijn in gebruik

Nadelen:
Zijn die er? 


Conclusie
Ik vind dit hele fijne blushes voor een hele fijne prijs! Helaas zijn de verzendkosten wel redelijk prijzig. Dus alleen een bestelling doen voor de blushes is wel een dure aanschaf. Dus als je van plan bent om bij elf te gaan bestellen gooi dan zeker een paar blushes in je mandje, want ze zijn fijnnnnnnnnnnn. 

Full face foto
De foto is gemaakt met mijn mobiel omdat het met mijn camera niet lukte. Dus helaas zie je de blush niet heel goed. Maar je ziet hopelijk wel hoe gezond mijn wangen eruit zien. Op deze foto heb ik candid coral op. 
Andere gebruikten producten:
- Maybelline fit me foundation kleur 120
- Maybelline fit me concealer kleur 15
- Catrice camouflage cremé 010 Ivory
- Essence all about matt! fixing compact powder
- Catrice revoltaire smokey eye palette 01 Toxic combination
- MUA lipstick shade 7 - review
- M.A.C mineralize skinfinish in lightscapde Geen opmerkingen:

Een reactie posten