vrijdag 25 april 2014

EOTD: The girl on fire - Melissa

Het is weer tijd voor een eye of the day!! Het is lang geleden dat ik serieus ging ''spelen'' met make up. Maar het blijft leuk. Wat ik wou maken wist ik eigenlijk niet, maar toen ik de winged oogschaduw had gemaakt, dacht ik aan the hungergames!!  The girl on fire alias Katniss Everdeen om precies te zijn en ik besloot oranje toe te voegen.  En dit werd het resultaat. Klik op 'Meer lezen'

Ik begon met een gouden glimmende kleur op mijn bewegend ooglid en ging over met een grijze kleur als wing en vervolgens werd het dit. Met wat oranje erbij. Je ziet op de foto hieronder wel dat ik vergeten ben om de bovenkant van mijn wimpers zwart te maken. Even een reminder dus.Gebruikte producten:
- MUA undressed eyeshadow palette 
- Catrice eye palette feathers & pearls 01 Hollywood's golden age
- Catrice absolute eye color 320 dalai drama 
- Essence longlasting eye pencil 01 Black fever
- Infinity woman false lash effect mascaraGeen opmerkingen:

Een reactie posten