woensdag 23 april 2014

All about: Haarmaskers - Floor


Vroeger ging ik heel vaak naar de kapper. Mijn haar was snel uitgedroogd en ik had snel dode puntjes dus die moesten dan worden bijgeknipt. Ook ging ik naar de kapper (en nu nog steeds hoor) omdat ik het fijn vind als mijn haar helemaal verzorgd wordt, en het gevoel van mijn haar net na de kapper is gewoon geweldig; zo zacht en fris! Kappers hebben natuurlijk het liefst dat je zo vaak mogelijk bij hun komt om je haar te laten doen, maar toen ik laatst bij de kapper was vertelde zij mij dat mijn haar veel mooier zou zijn als ik een haarmasker aan zou schaffen en dat ik dan ook minder vaak naar de kapper hoefde, en dus mijn haar lang kon laten groeien! (Want dat is wat ik wil). Toen ze dit zij heb ik gelijk het deep butter haarmasker Rijke voeding van Guhl aangeschaft, en ik ben er heel blij mee.

Voor jullie heb ik research gedaan en met de informatie van mijn kapper, bloggers en veel youtubers ga ik aan jullie vertellen waarom jullie allemaal met een haarmasker jullie geld bij de kapper kunnen besparen en mooi gezond haar kunnen krijgen! Als je meer wilt weten, lees dan verder :).Een haarmasker voedt je haar en helpt je haar om zich te beschermen zodat het niet beschadigd. Je haar kan al heel snel beschadigen doordat je het vaak in een staart draagt, het vaak borstelt of doordat mensen op school langs je haar lopen en je haar onder tas vast blijft zitten. Je zou kunnen proberen om dit allemaal te voorkomen, of je beschermt je haar van 'binnenuit'. Dit kan door een haarmasker.Een haarmasker moet je 1 x per week gebruiken, in de 5 minuten dat het in je haar zit neemt je haar de voedingsstoffen op en na het uitspoelen laat het een soort beschermend laagje achter waardoor je haar zacht wordt en minder snel beschadigd. Ook krijg je minder snel gespleten haarpunten doordat je haar dus van binnenuit ook gevoed wordt. Dit beschermende laagje blijft ongeveer een week zitten, als je vaker een haarmasker in doet heeft dit waarschijnlijk weinig invloed op de conditie van je haar, en gaat je haarmasker alleen maar sneller op en kan je vetter haar krijgen.

Het enige nadeel van een haarmasker vindt ik dat je het zo lang in je haar moet laten zitten. Dit is de reden dat ik mijn haarmasker nu niet elke week meer gebruik, een andere reden is dat ik iets soortgelijks heb gevonden dat minder lang in mijn haar hoeft. Het heet 3 minute miracle frizz remedy deep treatment en het is van Aussi. Het is een soort conditioner, maar het heeft ook iets weg van een haarmasker. Als je trouwens nog twijfelt tussen een conditioner en een haarmasker zou ik voor een haarmasker kiezen. Het werkt veel beter en het voedt je haar echt. Een conditioner is eigelijk alleen het beschermende zachte laagje om je haar, maar over de lange termijn doet het weinig voor je haar (het zou na een lange tijd geen haarmasker te hebben gedragen langer duren voordat je haar weer beschadigd is dan na een lange tijd geen conditioner gebruikt te hebben).Mijn deep hair-treatment is zo fijn omdat het niet alleen superlekker ruikt, je kan het gewoon op nat haar aanbrengen en je hoeft het maar 3 minuutjes te laten zitten. Ook kan je het opzicht elke dag gebruiken. Het is voor je haarpunten en maakt je haar niet echt vet als je het dichter naar je hoofdhuid aanbrengt. Het maakt mijn haar minder pluizig, geeft volume en maakt het superzacht. Ik gebruik dit om de 2 dagen (wanneer ik mijn haar was) en gebruik hierbij ook nog mijn haarmasker 1 x per maand voor extra goede verzorging.

Natuurlijk is alles wat ik hier heb geschreven ook mijn mening, en of alles ook zo voor jou werkt zou je zelf moeten proberen, iedereen heeft ander haar en je moet voor jezelf ontdekken wat jij fijn vindt!

Succes !
xxx - FloorGeen opmerkingen:

Een reactie posten