woensdag 8 januari 2014

Melissa: Mijn 2013

Januari 2013 - 2013 begon voor mij ontzettend goed, ik maakte een ruzie (van meer als een jaar!) goed, ik probeerde tamago (het ei spel!) uit te spelen (wat overigens niet gelukt is), keek films en had lol met vrienden.
Primark 😍😍😍❤️


Februari 2013 - Mijn verjaardagsmaand! Ik werd 15, met mijn blog (toen nog mijn blog) ging het goed, we boekten onze vakantie (met Floor naar kos!), mijn telefoon (htc desire c) ging kapot en werd gemaakt, ik had een beslag gevecht met een goede vriend, keek nog meer films, was ziek, ging naar verjaardagsfeestjes van vrienden en bezocht de primark.

Maart 2013 - Ik bezocht de haagse markt, keek way to much pretty little liars, mijn opa kwam in het ziekenhuis, ik liep hard en dronk lekker warme chocomelk, bakte fortune cookies, keek nog meer series (degrassi, echte meisjes, cheat on me), en maakte een deal om met mijn moeder naar Londen te gaan als ik mijn diploma haal.

Ashley Benson, Shay Mitchell, Lucy Hale, Troian Bellisario, Sasha Pieterse | via Facebook
April 2013 - Het was pasen, het sneeuwde, ik startte weer met paardrijden, ik was ziek, ik ging naar Justin Bieber (BEST DAY EVER), mijn telefoon stopte er helemaal mee, dronk nog meer hot chocolate, shopte, keek weer veel series, had vakantie, bezocht de primark, nam afscheid van mijn lieftallige paard Torenzo, had een superleuk feest met koninginnedag. 


Mei 2013 - Mijn paard werd ingeslapen, had een leuke dag met een goede vriend, leerde longboarden (wat ik nog niet kan), moest weer naar school, keek films, ging naar een ontzettend goed feest, was weer is ziek, skypte veel, liep hard, keek de billboard awards, had goede gesprekken met een vriend van me, een jongen die ik kende raakte vermist (werd gelukkig al vrij snel gevonden), mijn kat kreeg kanker, en ik haalde een 9,4 voor wiskunde!


Juni 2013 - Ik keek het eerste deel van the hunger games, ging uiteten met mijn vader, liep hard, Floor was jarig, haalde ijsjes, reed paard, onze kat (Zorro) liep weg, streste hem om school, had een dansoptreden, zat veel op ask, toetsweek, had veel slechte momenten en toen was het eindelijk zomervakantie!

Juli 2013 - Ik sprak veel met vrienden af, ging naar de bios, keek grease (voor de 1000ste keer), had toffe feesten, bezocht het strand, kletste bij met oude vriendinnen, maakte een strand rit, onze kat (Zorro) werd in geslapen, mijn kamer werd gedaan, ging naar de ponyrace, we kozen 2 babykatjes uit, ik bezocht de primark en ging naar de efteling. 

Augustus 2013 - Ik ging met mijn ouders naar een dorpje, bezocht onze babykatjes, sprak met vrienden af, liet me nagels doen, ging naar de kermis, ging op vakantie met Floor (hele dag zwemmen, zonnen, bruin worden, s'avonds naar het strand. TOPVAKANTIE)

September 2013 - School begon weer, had een goed feest, ging op visite bij me nicht, danste en paardrijden, liep hard, keek films en ruimde mijn kamer op.

Oktober 2013 - Mijn vader werd 50 (wat we goed vierde), bezocht verjaardagfeestjes van vrienden, shopte, bezocht de primark, keek het concert van Justin terug, had goede feestjes, liet mijn nagels doen, ging naar de haagse markt, keek pretty little liars en ravenswood en had vakantie.

November 2013 - Ik keek de EMA's, had leuke feestjes, ging naar de bios (Catching fire) en bezocht de primark.

December 2013 - Ik kreeg stormvrij, had kerstgala, moest meedoen aan de kerstviering, ging shoppen (primark), logeerde, het was kerst, we gingen uiteten en het is nog niet afgelopen.

Ik heb alle persoonlijke dingen eruit gelaten, ofcourse. 

1 opmerking: