zondag 27 oktober 2013

Review Vaseline Spray & Go body moisturizer - Floor

Ik hou niet van Bodybutters of Bodylotion of andere Body-dingen maar heb wel een vrij droge huid. Dus toen ik de reclame van Vaseline zag vond ik dat ik dat maar is moest proberen.
Benieuwd wat ik er van vond? Lees dan verder.
Bron: VeraCamilla

In deze lijn zijn er drie soorten; Aloë Vera, Haver en Cacao. Zelf houdt ik niet van cacao-geur op mijn lichaam, dus deze heb ik niet aangeschaft. Toen ik in de winkel was, moest ik dus kiezen tussen Aloë Vera (de groene spuitbus) en haver (de gele spuitbus). Ik heb uiteindelijk voor de gele gekozen omdat ik nog nooit haverproducten gebruikt heb en al wel weet hoe Aloë Vera werkt en verzorgd.

De verpakking
Ik heb ook voor Haver gekozen omdat ik deze verpakking het mooist vond. Het is een matte spuitbus in een licht gele kleur. De dop kan je open en dicht draaien en heeft een soort gouden gloed. Ik vind de verpakking van de spray dus erg mooi. Wel is de bus erg groot en zwaar.

Gebruik
Ik moet zeggen dat ik niet vind dat de spray zo is als in de reclame, hij is veel natter en ook plakkeriger dan dat ze zeggen. Maar de natheid valt wel mee, het is niet vervelend. Ook verdwijnt de 'plakkerigheid' heel snel. Je kan de spray makkelijk gebruiken door hem gewoon in strepen over je lichaam te verdelen en dan uit te wrijven. Na een paar seconden trekt de soort melk in en laat je huid ge-hydrateerd en zacht achter. Dit gaat allemaal heel snel, wat ik heel fijn vind, zeker s'ochtends. Ook het dichtdraai-systeem vind ik handig, hierdoor kan de spray niet lekken.Geur
De geur vind ik niet heel lekker. Als ik de spray op spuit ruikt het wel lekker, een beetje fris en een beetje als zeep. Maar als de spray is ingetrokken ruikt het naar wc-doekjes. Dit vind ik minder. Later gaat de geur wel weg (na een uur of iets minder).


Info & Voor- en Nadelen
Prijs: eigenlijk €6,95 maar hij is nu in de aanbieding bij de Etos voor €4,95.

Voordelen:
+ Makkelijk in het gebruik
+ Plakt niet
+ Trekt snel in
+ Er zit 190 ml in, en het is best een grote en zware spuitbus dus ik neem aan dat je er ook lang mee  kan doen

Nadelen:
- De spuitbus is dus best zwaar en groot en dus niet makkelijk om in je handtas mee te nemen
- De dop kan verstoppen (staat op de verpakking) en dat lijkt me wel vervelend
- In het begin ruikt de spray niet echt lekker.


Conclusie
Ik wist totaal niet wat ik van deze spray moest verwachten maar ben er erg blij mee. Ik verzorg mijn huid dankzij deze spray veel beter denk ik, doordat het zo snel gaat. Ik vind de spuitbus mooi en kan de spray erg aanraden voor mensen die s'ochtends niet veel tijd hebben.

Cijfer: 6

Geen opmerkingen:

Een reactie posten