donderdag 5 september 2013

Review: Maybelline gel eyeliner - Floor

Ik heb laatst een geleyeliner van Maybeline New York gekocht, in de kleur 01 Intense Black. 
En ik heb deze natuurlijk getest, ik ben er heel blij mee. Benieuwd naar de resultaten? Klik op 'meer lezen'.
De verpakking
Mijn eerste indruk van de verpakking was niet erg positief, ik vind het doosje niet erg speciaal, en vond het moeilijk open te maken. De inhoud viel me ook tegen. 
Ik had het potje namelijk groter verwacht, en het kwastje ook. Maar er zit denk ik wel genoeg in het potje, en als ik het kwastje gebruik is de grote ook goed.

De kleur
De kleur lijkt in het potje net zo Intense Black als op de verpakking staat, maar toen ik de eyeliner op mijn oog gebruikte vond ik hem niet zo zwart als ik verwachtte. Dat kan je in de foto's hieronder ook wel zien. 

Swatches
Ik vond de eyeliner wel heel fijn om te gebruiken. Het kwastje brengt de geleyeliner goed aan, en ik vond het niet moeilijk om een mooie lijn te maken met het kwastje. Alleen de dekking van de eyeliner vind ik dus minder. Want zelfs als ik een paar keer met de eyeliner over een bepaald stukje ging, werd het niet Intense Black

Info & Voordelen/nadelen
Prijs: €12,99

Voordelen:
+ het kwastje zit bij de eyeliner
+ makkelijk te gebruiken
+ je hebt niet veel eyeliner nodig (dus je hoeft niet vaak te stoppen met je lijn)

Nadelen:
- je kan de eyeliner niet los kopen
- de kleur is niet echt intense
- na een halve dag is hij niet meer mooi

Conclusie
Door de verpakking en de prijs had ik best wel hoge verwachtingen van de geleyeliner, waardoor het me tegenviel. Maar toch ben ik er erg blij mee. Ik vind hem fijn om te gebruiken en als je hem elke 2 uur bij werkt blijft hij ook mooi.

Totaal cijfer: 7


Geen opmerkingen:

Een reactie posten