vrijdag 30 augustus 2013

Favoriete muziek van dit moment #4

Muziek, ik hou van je. De laatste keer dat ik zo'n artikel maakte was in Maart. Dus het is tijd voor een update. Ik ga jullie weer mijn favoriete muziek van dit moment laten horen/zien. Dus zet je speakers op 100 % en geniet van mijn lievelingsmuziek (a).
Avicii - Wake me up

Calvin Harris - Drinking from the bottle


Armin van Buuren - This is what it feels like

Demi Lovato - Made in the USA

Emili Sande - Read all about it


Fergie - A little party never killed nobody


Gymm Class Stereo - Stereo hearts


Katy Perry - Roar


Krewella - Alive


One republic - Secrets

One direction - Best song ever

Avril Lavigne - Rock 'n roll

The wanted - We own the night

Dit waren mijn favoriete nummers van dit moment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten