woensdag 24 juli 2013

Shoplog Primark! - Melissa

Gisteren ben ik naar de Primark geweest in Rotterdam en ik laat jullie in dit artikel zien wat ik gekocht heb. Met foto's. Ze hadden best veel leuke dingen, maar toch ben ik meer geslaagd met het kopen van pyjama's. 
Als eerste kocht ik een pak met 4 strikjes, die zijn gewoon een soort schuifspeldjes. Er zijn er 2 met panterprint en 2 in een beetje een crème kleurtje. Dit pak kostte 1,50.


Dan kocht ik 2 bandeau's een witte, en een beige. Ik had pas 1 bandeau (een zwarte) en ik vond het wel handig om andere kleuren te hebben. Vooral omdat ze bij de primark lekker goedkoop zijn en bij de meeste andere winkels zijn ze nog best wel duur. Ze waren €3,50 per stuk.

Dan kocht ik een pak van 40 elastiekjes. Met rode, zwarte, blauwe en witte elastiekjes. Mijn elastiekjes waren weer is kwijt, dus ik had nieuwe nodig. Nu heb ik deze al in gehad, en ze zijn niet heel fijn, eerlijk gezegd. but allright. Dit pak was €1,50.

Dan een pyama broekje. De hoofdreden dat ik naar de primark wou. Ik heb maar 1 voetbalbroekje en voor de rest geen korte broekjes om in te slapen. Dus nu kan ik lekker in deze heerlijke pyamabroekjes slapen. Dit broekje was €4,00.

Dit shirt met een 'F' erop valt een beetje kort, je ziet een klein stukje buik, het is dus een soort crop top. Wel is het zo dat als je hem een beetje naar beneden trekt, je geen buik meer ziet, dus ja. Dit shirt was €6,00.

Dan nog een pyamabroekje. Ik had ze nodigggg! Het is zo warm s'nachts. Dit broekje heeft schattige bloemetjes. Met een soort gerafelde onderkant. Hij was ook €4,00

 Dan een pyjama, deze vond ik erg schattig. Met als tekst '' Midinight munchits'' en dan allemaal schattige etens poppetjes erop. Het broekje dat er bij zit is felroze met polkadots. Deze pyjama was €6,00.
Dan een geurkaars, hoe kan het ook anders. Deze rook heel erg lekker en was maar €1,00! Het is in de geur powder room. 

Dan kocht ik een paar schoenen. Deze schattige schoentjes met bloemetjes. Ze zitten best lekker! Ze zijn iets te groot, en je gaat er wel wat scheef oplopen denk ik. Maar voor €4,00 kan je er wel een paar schoenen bij hebben, niet?

Dan als laatste het gene waar ik waarschijnlijk het meest blij mee ben, een onesie! Namellijk deze. Het pak heeft een zebraprint, met bij de armen en de benen roze eindes, een roze rits en roze oortjes. Heel leuk! En wat is dit lekker voor in de winter. Nu moet ik er niet denken om hem aan te doen, veelste warm! Maar ik heb nu al zin om hier in op de bank te hangen in de winter.

Dit was alles wat ik kocht! Ik hoop dat het leuk was om te zien. 

3 opmerkingen:

  1. Mooie aankopen! Die strikjes en schoenen zijn mooi! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke koopjes. Vindt je bloementjes schoenen echt geweldig

    BeantwoordenVerwijderen