vrijdag 19 juli 2013

Floor stelt zich voor!

Hoooi, ik ben Floor, het nichtje van Melissa. Eerst was deze blog alleen maar van Melissa, maar vanaf nu gaan we de blog samen doen. Het is misschien leuk als jullie wat meer over mij te weten komen.


Ik ben net als Melissa 15 jaar oud, maar Melissa is eerder jarig. Ik ben namelijk op 7 juni jarig, en Melissa in februari. Ik doe deed vorig jaar 3vwo en ga volgend jaar 4 vwo doen. Ik speel piano en heb ook een paar lessen gitaarles gehad. Als sport rij ik paard, en ik ga ook wel eens hardlopen. Mijn thuis situatie is vrij normaal, ik woon met mijn vader, moeder en broertje in een rijtjeshuis. We hebben twee cavia's en twee lieve katten. Ik hou ervan om met mijn vriendinnetjes af te spreken, leuke dingen te doen, lekkere dingen te eten, en te feesten. Ik hou ook van muziek met een goede bas, mijn familie en de natuur. Ik haal mijn inspiratie uit weheartit.com, tumblr.com en lookbook.com.

Ik ga me best doen om leuke artikelen te schrijven en filmpjes te maken!

xxx floor

1 opmerking: