vrijdag 7 juni 2013

Tips voor je zomer make up.

Yay baby, finally! Het is mooi weer in Nederland. Ik vraag me af voor hoelang, maar hey, laten we daar nog niet aan denken. Waar ik wel aan zat te denken, was dat wanneer het heel lekker warm buiten is, mijn make up look anders is. Ik ga jullie wat tips geven, voor de zomer!
Large

Tip 1: Zoals de meeste die mijn blog volgen wel weten draag ik best veel make up. Maar jullie hebben er allemaal vast wel is van gehoord. '' Geen foundation opdoen wanneer de zon schijnt hoor. " Ik ga niet met zekerheid zeggen dat het waar is dat de foundation werkelijk in je huid brandt en je bruine vlekken krijgt. Of het waar is, ik weet het niet zeker. Maar waarom zou je foundation opdoen als het bijna je huid afsmelt door de hitte? Oké, ik weet waarom. Want ik vind het zelf ook moeilijk om geen foundation op te hebben. Maar vervang je foundation minstens door een lichte BB cream.

Tip 2: Draag geen zwart oogpotlood/eyeliner op je waterlijn. Dit deed een vriendinnetje van mij vorige zomer en haar waterlijn verbrandde. Geen pretje. Zoals jullie vast geleerd hebben: zwart weerkaatst licht niet, maar houdt het bij zich. In zwarte kleren heb je het warmer als in wit. Wanneer jij je ogen zwart omrandt, verbrand het sneller als wanneer je dat niet doet.

Tip 3: Ook iets wat ik doe is mezelf een soort van testen. Hoeveel make up heb ik nodig om me nog goed te voelen? Ik draag zo min mogelijk in de zomertijd. Wat draag ik? Mascara, ik doe mijn wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder en gel, en een heel klein beetje bb cream op onzuivere plekken.

Tip 4: In de zomer verzorg ik mezelf beter als in de winter tijd. Ook omdat ik in de zomertijd geen foundation draag. Daarom probeer ik me echt te houden aan: 2 x scrubben per week, 1 x neusstrips per week en 1 x een masker per week.

Het zijn maar een paar tips, maar ik wou ze toch met jullie delen, vooral de 2de tip. Ik hoop dat jullie dit korte artikeltje toch leuk vinden en dan blog ik jullie later weer <33333

Geen opmerkingen:

Een reactie posten