woensdag 26 juni 2013

Proefwerkweek

Eindelijk is het einde van dit schooljaar in zicht. Voor de meeste mensen gaat de tijd enorm snel, maar voor mij duurt het schooljaar altijd veelste lang. Zo ook dit jaar, ik ben echt op, doodmoe, en zo erg toe aan vakantie. Gelukkig is de laatste lesweek voor mij al voorbij. Nog 3 dagen met proefwerken en dan kan ik na 2 jaar eindelijk de tweede afsluiten en naar de derde toe. Want ja, dit jaar heb ik voor de tweede keer gedaan. Het is me eigen schuld dat ik ben blijven zitten, maar het is alsnog niet leuk.

Tumblr

Ik weet dat ik mijn blog nog steeds niet helemaal opgepakt heb, maar ik vind het gewoon fijn om niet '' vast '' te zitten aan mijn blog. Eerst dwong ik mijzelf echt om iedere dag een artikel klaar te hebben en vooruit te werken. Nu blog ik gewoon wanneer ik daar zin in heb. Ik wil in de vakantie (ik wou zomer zeggen maar ik bedacht me dat het hier vaker slecht weer is als mooi weer) weer meer artikelen online zetten. Ik denk dat het dan 2 artikelen per week wordt. Not sure, misschien 3 of om de dag, dat moet ik nog even bekijken.

Whatever, I'm so excited for the summer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten