zaterdag 1 juni 2013

Opgemaakt #4

Nadat mijn blog nu zo'n 2 weken offline is geweest, en ik mijn blog de laatste maand verwaarloost heb. Ben ik samen met mijn blog terug. Want ik vind bloggen nog steeds erg leuk, en waarom zou je iets opgeven wat je leuk vindt? Right! Ik zal niet iedere dag bloggen, maar gewoon weer af en toe, wanneer ik er zin in heb! Mijn filmpjes zullen nog even offline blijven, en ik zal ook even geen nieuwe filmpjes maken. Maar hopelijk kan ik dat over een tijdje ook weer oppakken. Dus bij deze: een nieuw opgemaakt artikel! En bereid je voor: Het is veeeeeel!

Laten we beginnen met wat dingen die niet in een echte categorie paste. Namelijk? Een parfum van Mexx en een wenkbrauwgel van Essence. Opnieuw kopen? De wenkbrauwgel wou ik opnieuw kopen, maar die kon ik niet vinden. Dus kocht ik een ander. Het parfum ruikt nog steeds heerlijk, maar ik weet niet zeker of ik hem opnieuw zou halen.
 
 Dan nog een paar producten zonder echte categorie. Namelijk? Een mini deo van dove, een mini dagcreme van ginkel's en een shower gel van fruits fashion. Opnieuw kopen? De dag creme is fijn, maar ik weet niet waar je hem opnieuw zou kunnen kopen. De andere twee zou ik niet opnieuw kopen.
 
Dan nog een categorie zonder dingen die bij elkaar passen, yay! Namelijk? Anti bacteriele handdoekjes van de primark, een masker van van der hoog, en neusstrips van de action. Opnieuw kopen? Alle 3 zou ik best opnieuw kopen. De neusstrips heb ik al opnieuw gekocht!
 
Dan heb ik 3 lippenbalsems opgemaakt. Namelijk? 2 lipsmackers (smaak niet meer te lezen, helaas) en een lip care love lipbalsem van Essence. Opnieuw kopen? De lipsmackers, ja. De balsem van Essence, nee.
 
Dan gaan we naar de haarproducten. Namelijk? Mijn geliefde zwitsal haarlotion, direct gladmakende creme van Andrelon, een shampoo van de olive line, mijn geliefde vital oil, een shampoo van john frieda. Opnieuw kopen? De zwitsal haarlotion, ja! En als ik wist waar je de vital oil kan kopen, zou ik die ook opnieuw kopen!

Dan de laatste categorie, de gezichts make up! Namelijk? Een foundation van Catrice, een concealer van essence en een concealer van miss sporty. Opnieuw kopen? Eigenlijk zijn ze alle 3 heel fijn! Maar de foundation is helaas uit het assortiment gehaald.

 
Dit waren mijn opgemaakte artikelen, ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik weer af en toe ga bloggen en dan spreek ik jullie later weer! Seee yaaaaa laterrrrrr <3

2 opmerkingen:

  1. Fijne producten heb je opgemaakt! Ikzelf gebruik ook de neusstrips van de Action en de concealer van Essence.

    BeantwoordenVerwijderen